Ankara'nın karın doyuran emekçileri...

Ankara'da simitçiler, şehrin sokaklarında ve işlek noktalarında genellikle sabah saatlerinde faaliyet gösteriyor. Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden lezzetlerinden biri olup 7’den 70’e herkesin severek tükettiği simit, Ankara'da 10 liradan tüketiciyle buluşmaya devam ediyor.

Ankara'nın karın doyuran emekçileri...
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Başkent Ankara'nın birçok semtinde simitçiler bulunuyor. Ankara'da simitçiler, şehrin sokaklarında ve işlek noktalarında genellikle sabah saatlerinde faaliyet gösteriyor. Simitçiler, günlük taze simitleri ve poğaçaları tezgahlarda satışa sunuyor. Genellikle kahvaltı yapmak isteyenler veya hızlı bir atıştırmalık arayanlar tarafından simit ya da poğaça tercih ediliyor.

whatsapp-image-2024-02-15-at-13-00-46.jpg

ANKARA’DA SİMİT 10 LİRA!

Simit, Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden lezzetlerinden biri olup 7’den 70’e herkesin severek tükettiği sokak lezzetlerinden. Ankara’da simit 10 liradan tüketiciyle buluşuyor.

whatsapp-image-2024-02-15-at-13-00-43.jpg

ABB’DEN ENGELLİ VATANDAŞLARA SİMİT CAMEKANI DESTEĞİ!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), “insan odaklı” belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam etmeyi sürdürüyor. Büyükşehir, engelli vatandaşlara ekonomik yönden destek olmak amacıyla çeşitli ekonomik yardımlar da yapıyor.

Geçtiğimiz yıl da 100 engelli vatandaşa kura çekilişi ile simit camekânı dağıttı. Yüzde 40 engeli bulunan 100 engelli vatandaşa kura çekilişi ile simit camekânı dağıttı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.