Ankara'da şoke eden ölüm: Eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor intihar etti!

Ankara Çankaya'da, Eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor, bulunduğu apartmanın 11. katından atlayarak hayatına son verdi.

Ankara'da şoke eden ölüm: Eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor intihar etti!
Yayınlanma:
Güncelleme:

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Çankaya Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek CHP Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı olan Gülsün Bor, yaşadığı apartmandan atlayarak hayatına son verdi.

Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'ün haberine göre, Bor'un intihar ettiği bildirildi. Olayın detayları hakkında henüz net bir bilgi bulunmamakla birlikte, Bor'un ani ölümü çevresinde şok etkisi yarattı.

Gülsün Bor, 2014-2024 yılları arasında Çankaya Belediye Başkan Yardımcılığı görevini başarıyla yürütmüştü. Evli ve bir çocuk annesi olan Bor'un ani ölümü, ailesi ve sevenleri üzerinde derin bir acı bıraktı.

Annesi ve kız kardeşiyle son zamanlarını geçirdiği öğrenilen Gülsün Bor'un ani ölümü, çevresindeki insanları derinden sarsarken, yaşamını yitirmeden önceki son anlarını sevdikleriyle geçirdiği belirtildi.

GÜLSÜN BOR KİMDİR?

Ankara'da 1974 yılında doğan Gülsün Bor, eğitim hayatına TED Ankara Koleji'nde başladı. Lise eğitimini Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'nde tamamlayan Bor, 1996 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümünden mezun oldu.

Kariyerine Dünya Bankası'nda kısa dönemli danışman olarak başlayan Bor, daha sonra Türkiye'ye dönerek Hazine Müsteşarlığı'nda çeşitli görevler üstlendi. 2010 yılında T.C. Vaşington Büyükelçiliğinde Ekonomi Müşaviri olarak atanan Bor, üç yıl süreyle bu görevde bulundu.

2014 yılında Çankaya Belediyesi'nde Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayan Bor, 10 yıl boyunca başarılı bir şekilde hizmet verdi. Son olarak 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Çankaya Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek CHP Çankaya Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıklayan Bor, evli ve bir çocuk annesiydi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.