Ankara'da taksi şoförüne satırla saldırı!

Ankara Çankaya'da gece saatlerinde bir taksi şoförü ve başka bir sürücü arasında çıkan tartışmada sürücü taksi şoförüne satırla saldırdı. Saldırıda taksi şoförünün parmağı koptu.

Ankara'da taksi şoförüne satırla saldırı!
Yayınlanma:

Ankara'nın Çankaya ilçesi Sancak Mahallesi'nde trafikte yaşanan bir tartışma kanlı bitti. Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde bir ticari taksi sürücüsü, müşterisini beklemek için yol kenarına yaklaştığı sırada bir otomobil taksinin aynasına çarptı. Tepki olarak kornaya basan taksi şoförü, bu duruma karşı çıkarak araçtan inen sürücüye seslendi.

Ancak durumun daha da kötüye gitmesiyle, otomobil sürücüsü elinde bulunan bir satırla taksi şoförüne saldırdı. Saldırganın satır darbeleri sonucu, taksi şoförünün başparmağı koptu ve çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayın ardından yaralı taksi sürücüsü, hızla Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde ise, taksi şoförünün gözü dönmüş saldırganı defalarca uyardığı ve kaçmaya çalıştığı görülüyor. Ancak saldırganın insafsızca saldırısı sonucu, taksi sürücüsü ciddi şekilde yaralandı.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı ve saldırganın yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.