Ankara’da tarihi önemi doğal güzelliği ile sosyal yaşamın merkezi Çubuk!

Çubuk Belediyesi, hayata geçirdiği projeler ve bu yıl 16'ncısını düzenlediği Uluslararası Turşu ve Kültür Festivali ile sosyal belediyecilik anlamında önemli işlere imza attı.

Ankara’da tarihi önemi doğal güzelliği ile sosyal yaşamın merkezi Çubuk!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Ankara Savaşı’nın yapıldığı tarihi öneme sahip ilçelerden biri olan Çubuk, hem Atatürk’ten yadigar kalan Çubuk Barajı hem de gastronomi alanındaki atılımlarla Başkent'te adından sıkça söz ettiriyor.

ÇUBUK FESTİVALİ GERİDE KALDI, BAŞKAN DEMİRBAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

g.jpg

Geçtiğimiz hafta yoğun katılımla gerçekleşen 16. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali’nde ilçedeki vatandaşlar sosyal belediyeciliğin keyfini doyasıya yaşadı. 7-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen festival sonrası, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, sosyal medyadan teşekkür paylaşımı yaptı. Demirbaş, açıklamasında, "Festivalimizin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm kamu, kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına, iş insanlarımıza, basın mensuplarına, muhtarlarımıza, siyasi parti temsilcileri ile festivalimizi canı gönülden sahiplenen ve destek veren tüm ilçe halkımıza teşekkür ederiz." ifadelerine yer verdi. Demirbaş ayrıca festivalde esnafın yüzünün güldüğünü ve festivale yoğun ilgi olduğunu dile getirdi.

Festivalin ardından Çubuk Belediyesi, ilçenin birçok farklı noktasında asfalt, doğal gaz çalışmalarına da hız verdi. İlçedeki sosyal alana yenilerini eklemek için yoğun bir çalışma içerisinde olan Belediye Başkanı Baki Demirbaş, yabancı misafirlerinden Kırgız Gazeteci Yazar Muhammed Ruzubay’ı makamında ağırlayarak hizmetlerini anlattı.

MİLLET BAHÇESİ, ÇUBUK BARAJI VE NİCELERİ

cubuk1.jpg

Çubuk Belediyesi, yollardaki ışıklandırmaların modern bir görünüm kazanması ve yine binaların dış cephelerine cephe giydirme projesiyle modern ve estetik bir görünüm kazandırmasıyla Çubuk’u ön plana çıkarıyor. Çubuk’ta yapımı geçen sene tamamlanan Ömürdede Bisiklet Yolu da ilçeye ayrı bir hava katıyor.

Buzlu Spor Kompleksi ve Çubuk Millet Bahçesi ile vatandaşlarına temiz ve ferah etkinlik imkanları sunan Çubuk’ta bir başka yeşil alan olarak 16. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali’nin de yapıldığı yer olan Çubukabad Parkı göze çarpıyor.

Sosyal, kültürel ve sportif alanda eşitliğin sağlanması için Engelsiz Spor Kulübü ve Engelsiz Yaşam Merkezi ile de fark yaratan Çubuk’ta doğalgaz çalışmaları ve asfalt çalışmaları da tam gaz devam ediyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.