Ankara'da tedavi gören çocuklar 23 Nisan'da unutulmadı!

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Çocuk Hastanesi'nde tedavi gören minikleri unutmadı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleştirilen özel etkinlikte, polis ekipleri hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Ankara'da tedavi gören çocuklar 23 Nisan'da unutulmadı!
Yayınlanma:

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Atlı Polis Birliği, Çocuk Polisi, Özel Harekat, Çevik Kuvvet, Trafik Polisleri, Yunus Polisler ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) birimlerinden oluşan ekipler, hastaneye gelerek çocukların bayram sevincine ortak oldu. Hastane bahçesinde düzenlenen etkinliklerde, çocuklar Atlı Polis Birliği ekipleriyle birlikte midilliye binme fırsatı bulurken, narkotik köpekleriyle fotoğraf çektirip oyunlar oynadı.

hastane.jpg

Tedavi gören ve dışarıya çıkamayan çocuklar için ise polis ekipleri gökyüzüne balon bırakarak miniklere moral verdi. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Çocuk Hastanesi Başhekimi Namık Yaşar Özbek, etkinlikle ilgili olarak, "Çocuklarımız için İl Emniyet Müdürlüğü'yle beraber bir eğlence düzenledik. Bu eğlenceye poliklinikteki, acildeki ve servisteki hastalarımız katıldı. Gösteriye atlı polisler, köpekli polisler, özel harekat ve çevik kuvvet gibi çeşitli polis birimleri de katıldı" şeklinde konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.