Ankara'da toplu taşıma araçlarında unutulan eşyalar satışa çıkarıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne (ABB) bağlı EGO otobüsleri, Ankaray ve metrolarda 2021-2022 yıllarında unutulan, sahibi bulunamayan eşyalar Atatürk Spor ve Sergi Salonu’nda açık arttırmayla satışa sunuldu. Açık artırmada, bisikletten cüzdana, cep telefonundan bilgisayara, kablosuz kulaklıktan gözlüğe, fotoğraf makinesinden saate kadar birçok farklı ürün yer aldı.

Ankara'da toplu taşıma araçlarında unutulan eşyalar satışa çıkarıldı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

FOTOĞRAF: GÜNSU ÖZMEN

EGO Genel Müdürlüğüne bağlı Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen açık arttırma, yasal süreyi tamamlamış olan eşyalar açık artırmada satışa sunuldu.

88 başlıkta 2 binin üzerinde ürün satışa sunuldu. Açık artırma sadece nakit ödeme ile gerçekleşti.

va.jpg

EGO Genel Müdürlüğü Destek Hizmet Dairesi Başkanı Bülent Kılıç, fiyat aralığının aslında ürünün açık artırma esnasında ortaya çıktığını söyleyen Bülent Bey, “Sabit bir fiyat yok, ürünün değeri açık artırma ile ortaya çıkıyor. Yoğunluk ve talep oldukça fazla. 2 binin üzerinde ürün var. Vatandaşların mutlu olmasını istiyoruz çünkü çocuğuyla gelen var, torununu getiren veya aile büyüklerini getiren var” ifadelerini kullandı.

va2.jpg

ZİYNET EŞYALARI DA DÖVİZ BAZINDA NAKİTE ÇEVİRİLİP SATILDI

Açık artırma sonunda satılan ürünleri, tutanak ile vatandaşa teslim edildiğini söyleyen görevliler, ürünleri T.C. kimlik numarası ile imza kâğıdını imzalatıp teslim ediyorlar. Bunlara ek olarak ziynet eşyaları da döviz bazında nakite çevirilip satışa sunuluyor.

vaw3.jpg

Açık artırma yapılmaya başlanmadan önce vatandaşların bazısı Atatürk Spor ve Sergi Salon’undaki alanın darlığı ve az sandalyenin bulunmasına tepki gösterdi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum