Ankara'da Trabzon Tanıtım Günleri başladı

Ankara'da Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri'ne başladı.

Ankara'da Trabzon Tanıtım Günleri başladı
Yayınlanma:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri'ne katıldı.

Uraloğlu, burada yaptığı konuşmada, Trabzon'un her yerinin birbirinden güzel olduğunu belirterek, "Haldizen, Karester, Şolma gibi başı dumanlı yaylaları, Uzungöl, Aygır Gölü, Balıklı Göl, Altındere Vadisi Milli Parkı ve Değirmendere gibi eşsiz doğa harikalarıyla Allah özene bezene yaratmış."

Hemşehri ve yardımlaşma cemiyetleriyle Trabzonluluk kimliğini tanıttıklarını söyleyen Uraloğlu, bu etkinliklerin; tarihi, kültürü, şehrin eşsiz doğa güzelliklerini ve ürettiklerini tanıtmak için çok önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Uraloğlu, 85 milyon vatandaşa Trabzon'un zenginliği, kültürü ve insanı ne kadar iyi tanıtılırsa, şehrin geleceğine o denli büyük yatırım yapılmış olunacağını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkeye ve Trabzon'a vefa, gönül ve hizmet borcunu en iyi şekilde ödeme gayretinde olduklarını ifade eden Uraloğlu, Trabzon'un , ülkenin en yaşanabilir kentleri listesinde 10. sırada olduğunu anımsattı.

"Trabzon Tanıtım Günleri", etkinliği, 28 Nisan'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.