Ankara’da trafik kazaları: EGO otobüsü dumanlara teslim oldu! Kazalarda yaralılar var!

Başkent Ankara’da okulların açılmasıyla trafik yoğunlaştı ve herkesin trafikte normalden daha dikkatli hale gelmesi elzem oldu.

Ankara’da trafik kazaları: EGO otobüsü dumanlara teslim oldu! Kazalarda yaralılar var!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Ankara’da dün, gün içinde birçok trafik kazası meydana geldi. Yaralıların olduğu ve maddi hasar oluşan kazalar Etimesgut, Çankaya ve Sincan ilçelerinde yaşandı.

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde Eskişehir Yolu yakınlarında bulunan Bağlıca Kavşağı’nda dün akşam saatlerinde trafik kazası meydana geldi.

Sebebi bilinmeyen kazada ön tarafından ciddi şekilde hasar alan aracın şoförünün yaralandığı belirtildi. Olayı gören vatandaşların haber vermesiyle olay yerine ambulans ve polis ekibi geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

etismesgut.jpg

Ankara’nın Çankaya ilçesinde meydana gelen bir diğer kazada da dikkatsizlik başrol oynadı. Dikmen Caddesi’nde olan kazada sağ şeritten hareket eden bir araç bir anda yolun karşı şeridine geçmeye çalışınca motora çarptı. Aracın şoförünün dikkatsizliği ile oluşan kaza sonrasında motoruyla birlikte yerde kalan kişi yaralandı. Motorda ve arabada maddi hasar meydana geldi. Olay sonrası olay yerine ambulans çağrıldı.

dikmen-kaza.jpg

Sincan’da seyir halindeki EGO Otobüsü alevlere teslim oldu. Fatih Mahallesi İzmir ve Çalkın Caddesi’nin kesişiminde meydana gelen olayda Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı EGO otobüsü hareket halindeyken otobüsün alt kısmından dumanlar çıkmaya başladı. Şoför durumun farkına vararak otobüsü durdurdu ve yangına müdahale etti. Kısa sürede her yeri etkisi altına alan duman trafikte görüşü de etkiledi.

ego-yangini-001.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.