Ankara’da yaşanan kazalar trafiği felç etti: Bir vatandaş yanan araçtan son anda inerek kurtuldu!

Başkent Ankara’da dün birçok trafik kazası yaşandı. Farklı ilçelerde yaşanan trafik kazalarında çok sayıda araç hasar gördü. Bir kişi yanan otomobilinden son anda inmeyi başardı.

Ankara’da yaşanan kazalar trafiği felç etti: Bir vatandaş yanan araçtan son anda inerek kurtuldu!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Ankara’nın Keçiören ilçesinde bir otomobil takla attı. İlçenin Yayla Mahallesinde meydana gelen olayda bir otomobil takla attı. Kaza sonrası olay yerine çekici ve ambulans ekipleri sevk edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazada yaralı olup olmadığı bilinmiyor.

kecioren-takla.jpg

YANAN ARAÇTAN SON ANDA İNDİ

Ankara'nın Sincan ilçesi Plevne Mahallesi'nde Atatürk Caddesi ile Pazar Sokak üzerinde yer alan Lale Tren İstasyonu’nun karşısındaki benzinlik önünde bir araç alevler içinde trafikte seyretmeye devam ediyordu. Yanan otomobilin şoförü durumun farkında değildi. Vatandaşlar yoğun çabayla şoförü uyarıp araçtan inmesini ve aracı durdurmasını sağladı. Araca müdahaleyi vatandaşlar yaptı. Bir süre sonra söndürülen ara kullanılamaz hale geldi. Olayın sebebi ise bilinmiyor.

123.jpg

ŞEHİR HASTANESİ KÖPRÜSÜNDE ZİNCİRLEME KAZA: TRAFİK FELÇ OLDU, ARAÇLAR HURDAYA DÖNDÜ

Ankara’nın Çankaya ilçesinde Üniversiteler Mahallesinde bulunan Bilkent Şehir Hastanesi köprüsü üzerinde zincirleme trafik kazası yaşandı.

Köprünün kapanmasına neden olan zincirleme kazaya birçok araç karıştı. Bilkent Şehir Hastanesi köprüsü üzerinde meydana gelen trafik kazasında, çok sayıda araç birbirine girdi. Araçların birçoğunda ciddi maddi hasar oluştu. Olay yerine sevk edilen ambulans ve polis ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Köprünün bir süre trafiğe kapalı kalmasına neden olan zincirleme trafik kazası sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

kaza-3.jpg

Olayın görüntülerinin yayınlandığı sosyal medyadaki bazı videolara Bilkent yolunun yapımının sıkıntılı olduğu, kaza yapmaya çok müsait bir yol olduğu yorumları yapıldı. Kullanıcılar ayrıca bu yolda birçok farklı yönde, birçok farklı yere gidecek aracın aynı anda bulunmasının kaos oluşturduğunu ve bu yolun değiştirilmesi gerektiğini belirtti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum