Ankara'da yola akan kaygan madde kaza yaptırdı!

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde bugün meydana gelen bir trafik kazası, yoldaki kaygan maddenin neden olduğu bir motosiklet kazasıyla sonuçlandı. Kazada anne ile çocuğu yaralandı.

Ankara'da yola akan kaygan madde kaza yaptırdı!
Yayınlanma:

Ankara Pursaklar'da kaygan madde trafik kazasına neden oldu. Kazada, bir anne ile çocuğu yaralandı. Olayı gören bir vatandaş ise cep telefonuyla kayda alırken, kazaya tepki göstererek yetkililerden yardım istedi.

CEP TELEFONU İLE KAYDEDİLDİ

Kaza, Ertuğrul Gazi Caddesi üzerinde gerçekleşti. İddialara göre, motosiklette çocuğu ile seyir halinde olan bir kadın, yoldaki kaygan maddeyi fark etmeden kontrolünü kaybetti. Motosikletten düşen anne ile çocuğu, yolda metrelerce sürüklendi.

Olayın ihbar edilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri, hızla bölgeye intikal etti. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Anne ile çocuğun genel sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kazayı gören bir kişi, yaşananları cep telefonu kamerasıyla kayda alırken, aynı zamanda yetkililere çağrıda bulunarak sorunun çözüme kavuşturulmasını talep etti. Kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.