Ankaralıların gözde mekanı Yakacık

Sıcak havalardan bunalan Ankaralıların uğrak noktası olan Yakacık, son zamanlarda yoğun ilgi görüyor. Hem doğal alanın tadını çıkarmak isteyen hem de piknik yapmak isteyenler için harika bir mekan. İşte Yakacık mesire alanı...

Ankaralıların gözde mekanı Yakacık
Yayınlanma:

Ankara'nın sıcak havalarından bunalan ve doğanın güzelliklerini piknik yaparak yaşamak isteyen Başkentliler, Yakacık Mesire Alanı'nı tercih ediyor. Aileleriyle birlikte burada serin, keyifli ve huzurlu bir gün geçiriyorlar.

Yakacık Mesire Alanı, geniş bir alana yayılmış olan 146 bin metrekarelik bir alana sahip. Başkentlilerin huzur ve mutluluğu için her detayın düşünüldüğü bu mesire alanında, 5 bin 500 kişilik kapasiteyle konukları ağırlıyor. Mesire alanında 4 adet çocuk oyun alanı, 3 adet plaj voleybolu sahası, 2 adet çim futbol sahası ve bir basketbol sahası bulunuyor, böylece her yaşa ve ilgiye hitap ediyor.

054861ef-a852-43a6-8a0a-90b7153bd484.jpeg

470 adet kamelyalı ve kamelyasız oturma alanı, ziyaretçilere rahatça dinlenebilecekleri ve piknik yapabilecekleri bir ortam sunuyor. Mesire alanı, 7'den 70'e herkesin keyifli bir gün geçirmesi için bin 500 ağaç, 4 bin fidan ve 5 binin üzerinde çalı bitkisiyle zengin bir doğal ortama sahip.

Yakacık Mesire Alanı, Başkentlilerin doğayla iç içe, huzurlu ve neşeli anlar geçirmeleri için mükemmel bir seçenek olmaya devam ediyor.

18abc17e-e3a7-4f56-a46d-d047d991dd49.jpeg

Yakacık mesire alanında başkentlilerin aileleri ile birlikte mutlu bir gün geçirmesi için her imkanın bulunduğunu belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yakacık Mesire Alanı, Ankara’nın yeşil cenneti konumuna ulaştı. Temizlik ve bakım işlemlerinin düzenli olarak yapıldığı mesire alanımız, piknik yapmak ve doğa ile baş başa bir gün geçirmek isteyenler tarafından yoğun ilgi görüyor. Yenimahalle’de hayata geçirdiğimiz projelerin vatandaşlardan ilgi görmesi ve tercih edilmesi bizi mutlu ediyor. Yazın keyfini, yeşilin ve doğanın içerisinde çıkarmak isteyen tüm başkentlileri mesire alanımıza bekliyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.