Ankara'nın göbeğinde korkunç kaza!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası, bir kişinin hayatını kaybetmesine ve bir kişinin ağır yaralanmasına neden oldu.

Ankara'nın göbeğinde korkunç kaza!
Yayınlanma:

Ankara Yenimahalle'de alkol etkisi altında olduğu belirtilen sürücü, yolun karşısına geçmeye çalışan iki kişiye çarptı. Kazanın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

''BİZ YANDIK MAHVOLDUK ŞİKAYETÇİYİZ"

Kazada hayatını kaybeden kişi, aynı iş yerinde çalışan 54 yaşındaki Ömer Güvenir olarak belirlendi. Güvenir'in yanında bulunan stajyer Zekeriya Baldemir ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Sürücü, yüksek miktarda alkol tespit edilmesi üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

kaza.jpg

Olayın şokunu atlatmaya çalışan Güvenir'in ailesi ve yakınları, acı haberle sarsıldı. Ömer Güvenir'in kardeşi Yaşar Güvenir, "Sürücü, başka bir araca çarparak durmuş. Sürücünün eşi suçu üstlenmeye çalıştı ama öyle bir şey. Arabayı kullanan kişi alkollüymüş. Biz yandık, mahvolduk. Şikayetçiyiz" şeklinde konuştu.

Güvenir'in aile dostlarından İsrafil Ünal ise, "Sürücünün alkol limiti çok yüksekmiş. Aracıyla vurduğu kişileri sürüklemiş" ifadelerini kullandı.

Ömer Güvenir'in cenazesinin Şereflikoçhisar ilçesi Deliller köyünde defnedileceği öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.