Ankara'nın kalbinde Cumhuriyet coşkusu dorukta

Cumhuriyet’in 100. Yıl coşkusunu yaşayan Ankara’nın kalbi Ulus’ta renkli görüntüler yaşanıyor. anadolugazete.com.tr yaşananları kutlamaların merkezinden bildiriyor…

Ankara'nın kalbinde Cumhuriyet coşkusu dorukta
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları, Ankara’nın kalbi Ulus’ta başladı. Ulus meydanı, 7’den 70’e Başkentlilerin katılımıyla adeta bayram yerine döndü.

Bayram coşkusunun yaşandığı Ankara’nın kalbi Ulus’ta renkli görüntüler yaşanıyor. anadolugazete.com.tr yaşananları kutlamaların merkezinden bildiriyor…

Ulus Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı yer olan, ilk Türkiye Büyük Millet Meclisi önünde buluşan vatandaşlar, ellerinde bayraklarla 100. Yıl’ı sevinçle kutluyor.

Meydanda kurulan sahnede, Atatürk Nutku ve Cumhuriyet marşları eşliğinde vatandaşlar müzik ziyafeti yaşıyor.

ulus1.jpg

BAYRAĞI ALAN ULUS'A KOŞTU

Ankara Ulus'ta düzenlenen Cumhuriyet'in 100. Yılı kutlamalarına katılan Gamze Küyük, duygularını şu sözlerle paylaştı:

"Büyük bir coşkuyla kutladığımız Cumhuriyetimizin 100. yılı, bizler için çok anlamlı. Bu gün, Atamızın bize armağan ettiği cumhuriyetimizi daha iyi anlamak ve yaşatmak için bir araya geldik. Ailemle birlikte bu coşkuya ortak olmak istedik. Çocuklarım da bu tarihi günü unutmasın istedim. Onlara, cumhuriyetimizin ne kadar önemli bir değer olduğunu anlatmak istedim. Cumhuriyetimiz, nesilden nesle aktarılacak bir mirastır. Bizler, bu mirasa sahip çıkmak ve onu daha da ileriye taşımak için çalışacağız."

ulus3.jpg

Ulus meydanı Cumhuriyet'in haklı gurur ve heyecanını yaşıyor. 7’den 70’e birçok kişi, Ulus’ta Cumhuriyet’in 100. Yılını coşkuyla kutlamaya devam ediyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.