Ankara’nın Mamak ilçesinde yer alan Tıp Fakültesi Caddesi’nde engelli sarı çizgileri sökülmüş, kaldırımlar ise yıkık dökük!

Ankara’nın Mamak ilçesinde bulunan Tıp Fakültesi Caddesi'nde engelli sarı çizgilerin sökülmesi ve kaldırımların kırılmış, sökülmüş durumda olması vatandaşı canından bezdirdi.

Ankara’nın Mamak ilçesinde yer alan Tıp Fakültesi Caddesi’nde engelli sarı çizgileri sökülmüş, kaldırımlar ise yıkık dökük!
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: SAMET EKER

Ankara’nın Mamak ilçesi sınırlarında yer alan Tıp Fakültesi Caddesi, Başkent'in en kalabalık caddeleri arasında yer alıyor.

Tıp Fakültesi Caddesi üzerinde bulunan bozuk kaldırımlar ve engelli sarı çizgilerinin sökülmüş olması vatandaşın tepkisini çekiyor.

img-0383.jpg

ANKARA’NIN ÖNEMLİ KONUMLARINDAN BİRİ

Tıp Fakültesi Caddesi'nde bulunan kaldırımlarda yaşanan olumsuzluklar bölge sakinlerini, esnafı ve Ankaralıların günlük yaşamını zora sokuyor. Caddedeki engelli sarı çizgilerinin sökülmüş olması, kaldırımlar ise bozuk halde kaderlerine terk edilmesi Mamaklıların çilesi oldu.

Ankara'nın en uzun caddelerinden biri olan Tıp Fakültesi Caddesi, birçok okul ve işletmeye ev sahipliği yapıyor.

img-0364.jpg

ENGELLİ BİREYLERİN HAYATINI ZORLAŞTIRIYOR

Özellikle engelli sarı çizgilerin sökülmesi, caddenin trafiğini ve engelli bireylerin güvenliğini olumsuz etkilerken; yıkık dökük kaldırımlar ise yayalar için risk oluşturuyor. Kaldırımlarda bulunan aydınlatma direkleri ve elektrik panoları ise engellilerin geçişini zorlaştırıyor.

img-0346.jpg

Bölge halkı yetkililere seslenerek Tıp Fakültesi Caddesi'nin yeniden düzenlenmesi talep ediyor.

img-0386.jpg

Bu konuda alınacak tedbirlerle caddenin hem güvenli hem de estetik bir hale getirilmesi bölge açısından büyük önem taşıyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.