Ankara'nın yıllardır eskimeyen buluşma mekânları!

Ankara'da başkentlilerin simge haline getirdiği önemli alanlar yer alıyor. Kızılay, Tunalı gibi yılların eskitemediği bu alanlar, milyonlarca başkentlinin buluşma noktası olarak ön plana çıkıyor.

Ankara'nın yıllardır eskimeyen buluşma mekânları!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Başkent Ankara, kültürel, tarihi ve ekonomik merkez olarak önemini koruyor. Zengin tarihi bir mirasa sahip olan Ankara içinde yaşayan herkesin en az bir defa olsun gittiği buluşma noktalarına da ev sahipliği yapıyor. Ankara'nın sokakları, parkları ve meydanları, Ankaralılar için keyifli vakit geçirme imkanlarıyla dolu. İşte Ankara'nın en popüler buluşma noktaları:

ANKARA'NIN KALBİ: KIZILAY MEYDANI

Ankara'nın merkezi konumlarından biri olan Kızılay Meydanı, şehrin kalbinde yer alıyor. Birçok kafe, restoran ve alışveriş merkeziyle çevrili olan bu meydan, başkentlilerin buluşma noktası. Özellikle akşam saatlerinde canlı bir atmosfere sahip.

kizilay.jpg

ÖĞRENCİLERİN BULUŞMA NOKTASI: DOST KİTAPEVİ

Binlerce öğrencinin her gün önünden geçtiği Dost Kitapevi Ankara'nın en popüler buluşma mekanları arasında yer alıyor. Şehrin merkezi olan Kızılay Karanfil Sokak'ta yer alan bu kitapçı hem bir buluşma alanı hem de farklı türden kitapları bulmak isteyenlerin ortak noktası.

dost.jpg

ŞEHRİN SİMGESİ: KUĞULU PARK

Çankaya ilçesinde bulunan Kuğulu Park, kuğuları ve yeşil alanlarıyla ünlü. Piknik yapmak, yürüyüş yapmak veya sadece doğanın tadını çıkarmak isteyenler için ideal bir buluşma noktası.kugulu-park.jpg

YILLARIN ESKİTEMEDİĞİ PARK: GENÇLİK PARKI

Ankara'nın en büyük parklarından biri olan Gençlik Parkı, spor sahaları, lunaparkı ve yeşil alanlarıyla gençlerin ve ailelerin sıkça geldiği bir yer. Özellikle hafta sonları, burası çeşitli etkinliklere ve dinlenceye ev sahipliği yapıyor.

genclik-parki.jpg​​​​​​​

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.