Ankara'ya ilk kar düştü: Başkent'te kar yağışı başladı! | Ankara-İstanbul yolu Bolu Tüneli çevresine dikkat!

Ankara'da kar yağışı farklı ilçelerde kendini hissettirmeye başladı. Başkent'te soğuk havanın ardından kar yağışı başladı. Aynı zamanda Ankara-İstanbul yolunda Bolu Tüneli ve yakınlarında da kar yağışı etkili olmaya devam ediyor.

Ankara'ya ilk kar düştü: Başkent'te kar yağışı başladı! | Ankara-İstanbul yolu Bolu Tüneli çevresine dikkat!
Yayınlanma:

Ankara, pazar gününe kapalı bir havayla başladı. Gri bir sabahın ardından yer yer yağmur yağışı gözlendi. Yağmur yağışı öğlen saatlerine doğru gelindiğinde yerini kar yağışına bıraktı. Hava durumunun 3 derece dolaylarında seyrettiği Ankara'da bazı ilçelerde hissedilen sıcaklık 0 derecenin altına düştü.

kar3.jpg

Başkent'in yüksek kesimlerinde ise kar iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı. Ankara'da, Çankaya, Kızılcahamam, Gölbaşı, Çamlıdere, Yenimahalle ve Elmadağ’ın yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı. Şehrin genelinde ise karla karışık yağmur sürüyor...

ANKARA-İSTANBUL YOLU BOLU TÜNELİ VE ÇEVRESİNDE DE KAR ETKİLİ OLUYOR

whatsapp-image-2024-01-21-at-14-21-29.jpeg

Ankara-Bolu kara yolunda kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Görüş mesafesinin düşmesine neden olan kar yağışı, sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Ekiplerin yağış bölgesinde hızlıca önlemler almaya başladığı ve kara yolunda sürücülerin kar yağışı nedeniyle dikkatli olması gerektiği çağrısı yapıldı.

bolu.jpg

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.