Anne Çocuk Oyun Evleri'nde bir dizi etkinlik yapıldı!

Sincan Belediyesi'nin Anne Çocuk Oyun Evleri, her gün dopdolu ve keyif dolu etkinliklerle dolup taşıyor. Ebeveynlerin büyük ilgi gösterdiği bu merkezler, miniklerin hem eğlenip hem de gelişimlerine katkı sağlıyor. Özel günlerin ve haftaların da unutulmadığı oyun evleri, büyük beğeni topluyor.

Anne Çocuk Oyun Evleri'nde bir dizi etkinlik yapıldı!
Yayınlanma:

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın talepleri karşılamak adına sayılarını artırdığı Anne Çocuk Oyun Evleri, 3 ila 6 yaş arası çocuklar ve anneleri için keyifli bir buluşma noktası olarak hizmet veriyor. Her gün çeşitli etkinliklerin, oyunların ve programların yer aldığı bu merkezler, bu hafta da renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

90’LAR PARTİSİYLE GEÇMİŞE YOLCULUK

Ertuğrulgazi Anne Çocuk Oyun Evi, bu hafta çocukları "90’lar Partisi" ile geçmişe götürdü. Dönemin kıyafetleri giyilerek, etkinlik alanı 90’ların sembolik resimleriyle süslendi. Ünlü şarkılar eşliğinde eğlenceli anlar yaşayan minikler, ayrıca 90’lar panosu önünde hatıra fotoğrafları çektirdi.

anne-cocuk-oyun-evi-3.jpg

SAĞLIK HAFTASI UNUTULMADI

Anne Çocuk Oyun Evleri'nde belirli gün ve haftaların önemi her zaman vurgulanıyor. Bu hafta, "Sağlık Haftası" özel etkinliklerle kutlandı. Çocuklar, anneleriyle birlikte Sağlık Haftası çiçeği boyama ve kesme çalışmaları yaparak keyifli vakit geçirdi. Aynı zamanda, sağlıklı beslenme konusunda hem çocuklar hem de anneler bilgilendirildi.

Ertuğrul Gazi, Temelli, Yenikent, Evliya Çelebi, Yavuz Sultan Selim ve Plevne mahallelerinde bulunan oyun evleri, haftanın altı günü minik ziyaretçilerini ve annelerini ağırlamaya devam ediyor.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.