Antalya'daki otel skandalına Ankara da dahil oldu! İşte şok cevaplar

Bir Türk vatandaşının, Antalya'daki bir otel için İngiltere merkezli bir site üzerinden daha uygun fiyatla rezervasyon yapması sonrasında yaşanan olay, sosyal medyada büyük bir infiale sebep oldu. Otel, müşterinin Türk olduğunu fark edince 120 Euro 'milliyet farkı ücreti' adı altında ek bir ücret talep etti. Sonrasında Antalya'daki otel skandalına Ankara da dahil oldu.

Antalya'daki otel skandalına Ankara da dahil oldu! İşte şok cevaplar
Yayınlanma:

Yaşanan olayın sosyal medyada gündeme gelmesi üzerine Kültür ve Turizm Bakanlığı hızlıca harekete geçti. Bakanlık, otelden resmi bir savunma istedi ve denetim için kontrolör görevlendirdi. Otelde yapılacak denetim ve incelemenin ardından yasal mevzuat gereği gerekli cezai işlemlerin uygulanacağı belirtildi.

Bakanlık, konuya ilişkin resmi açıklamasını sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu ve şu ifadeleri kullandı:

"Antalya'da bir otelde yaşanan ve sosyal medyaya da yansıyan otel rezervasyonuna yönelik olarak, Bakanlığımızca otelden resmi savunması istenmiş ve yapılacak denetim için kontrolör görevlendirilmiştir. Otelde yapılacak denetim ve incelemenin ardından yasal mevzuat gereği gerekli cezai işlem uygulanacaktır."

ANKARA'DA BİR OTEL SINIRLARI ZORLUYOR

Antalya'daki otel skandalı gündemdeki yerini korurken bir skandal olay da Ankara'da patlak verdi. Sosyal medyada yer alan paylaşımlarda Ankara'daki bir otelde müşteriler ile otel sahibi arasında yaşanan küfürlü diyaloglar gündem oldu.

Ankara Bahçelievler'de bir otelin müşterilerine yorumları üzerinden verdiği cevaplar sosyal medyada gündem oldu.

Hizmetten memnun kalmayan müşterilerin yaptığı yorumlara çirkin cevaplar veren işletme sosyal medyada büyük tepkiye yol açtı.

Son dönemlerde 'patiswiss' olayıyla beraber müşterilere sosyal medya üzerinden cevap veren işletmelere tepkiler büyüyor. Bakanlığın bazı işletmeler için harekete geçmesinin ardından vatandaşlar çözümü, şikayetlerini ilgili yerlere iletmekte buldu.

cevap2.jpg

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.