ASO Genel Koordinatörü Yavuz Cabbar'dan büyük başarı!

Dünya Verimlilik Bilimi Akademisi (World Academy of Productivity Science - WAPS), verimlilik alanındaki öncü girişim ve çalışmalarından dolayı Ankara Sanayi Odası Genel Koordinatörü Prof. Dr. Yavuz Cabbar'ı 'Dünya Verimlilik Bilimi Akademisi Onur Üyeliği'ne layık gördü.

ASO Genel Koordinatörü Yavuz Cabbar'dan büyük başarı!
Yayınlanma:

Akademi onur üyeliği, verimlilik alanındaki küresel ölçekte en üst yapı olan Dünya Verimlilik Bilimleri Konfederasyonu'na (WCPS) bağlı olarak faaliyet gösteren Dünya Verimlilik Bilimi Akademisi tarafından, bu alanda üstün başarı göstermiş iş insanları ve akademisyenlere verilmektedir. Akademi üyeliğine kabul edilenler, hayatlarının önemli bir bölümünü verimlilik artışı yoluyla insani gelişmeye adamış seçkin kişilerden oluşuyor.

ASO Genel Koordinatörü Prof. Dr. Yavuz Cabbar, sanayi sektörlerinin verimliliğini artırmada üstlendiği öncü rol, çeşitli kamu kurumlarında gerçekleştirdiği çalışmalar, Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezlerinin kurulmasındaki katkısı ve sanayi kuruluşlarında verimlilik artırma faaliyetleri nedeniyle akademi onur üyeliğine seçildi.

Prof. Dr. Yavuz Cabbar, Dünya Verimlilik Bilimi Akademisi Onur Üyeliği'ni video konferans töreniyle aldı. Bu onurun kendisine verilmesinden gurur duyduğunu belirterek, aday gösterenlere, seçici kurul üyelerine ve akademi yönetimine teşekkür etti. Cabbar, bu onurun, verimlilik ve insan gelişimi alanındaki çalışmalarının önemini vurguladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.