AŞTİ, modern görünümü ve genişleyen sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yenileme çalışmalarıyla modern bir hale getirilen AŞTİ, sosyal alanlarıyla da geniş bir ziyaretçi kitlesini ağırlıyor.

AŞTİ, modern görünümü ve genişleyen sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor
Yayınlanma:

AŞTİ, seyahat temalı kütüphane, öğrencilere yönelik ders çalışma alanı, günlük kiralık ofis, toplantı salonları, sergi ve gösteri salonu, modern büfeler ve çocuk oyun alanları gibi yeni özellikleriyle dikkat çekiyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yenileme çalışmaları sonucunda AŞTİ, daha nitelikli kullanım alanlarına kavuştu. Yenilenen terminal, kütüphane, ders çalışma alanı, çocuk oyun alanı, toplantı salonları, sergi ve gösteri salonu gibi çeşitli sosyal alanlarıyla özellikle öğrencilerden ve şehirlerarası yolculuk yapan vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

AŞTİ'nin ikinci etap çalışmaları tamamlandıktan sonra giden yolcu katındaki büfeler de modern ve konforlu hale getirildi. Esnaf ve yolcular, yapılan yeniliklerden memnuniyetlerini dile getirerek, özellikle düzenin arttığını ve mekanın daha kullanışlı hale geldiğini belirtiyor.

untitled-1.jpg

Recep Erkin: Eskiden düzen yoktu. Kutu gibi bir yerdeydik. Şu anda dükkânımızın olduğunun farkına varıyoruz. Önceden sağı solu kapalıydı. Müşterilerimizde memnun biz de memnunuz. Eski hali rezillikti. Artık dükkânım var diyebiliyorum. Gelen misafirlerimiz, gelince dükkâna benzetmiyordu burayı ama şu anda dükkânımızın olduğu belli. Eskiden çatıdan su akıyordu kovalarla su topluyorduk. Elektrik, çatı aksamını yenilediler biz bizzat şahit olduk daha ne diyelim Allah razı olsun.

İrfan Temiz: Eski hali daha kötüydü. Her şey düzensiz ve plansızdı. Kitapçıyım burada, daha nizami oldu. Gelen müşteriler daha rahat aradığını bulabiliyor. Sosyal alanlar genişledi, özellikle çatı akıyordu şimdi yenilendi. Hatta benim kitaplarım bu nedenle ıslanmıştı, mahvolmuştu. Şu an öyle bir sorun yaşamıyoruz.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.