AŞTİ'de bayram yoğunluğu başladı!

Ankara'da, Ramazan Bayramı'nı da kapsayan 9 günlük tatil döneminde, şehir dışına çıkmak isteyen vatandaşlar, Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde (AŞTİ) yoğunluk oluşturuyor. Bu durum, terminalde dronlar tarafından görüntülendi.

AŞTİ'de bayram yoğunluğu başladı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bayram tatilini memleketlerinde veya tatil bölgelerinde geçirmek isteyenlerin taleplerini karşılayabilmek adına birçok otobüs işletmesi ek seferler düzenlerken, otogar içinde ve araç giriş-çıkış noktalarında kendi araçlarını veya taksileri kullanarak gelen yolcuların varlığı nedeniyle trafik yoğunluğu oluştuğu gözlendi.

HER YAŞTAN VATANDAŞ TATİL YAPACAK

Hacettepe Üniversitesi öğrencisi Necdat Yorgancı, bayram tatilini memleketi Antalya'da geçireceğini belirterek, her sene olduğu gibi bu bayramda da aile büyüklerini ziyaret edeceğini ve biraz da okuldan uzaklaşıp tatil yapacağını dile getirdi.

Mimarlık öğrencisi İsmail Şarpyıldız ise okuduğu bölüm gereği sürekli olarak maket hazırladıklarını ifade ederek, bayram tatilinde okulun yorgunluğunu dinlenerek atacağını söyledi.

asti1.jpg

Ankara'da öğrenci olan Ali İhsan Bayraktar ise otobüsünün geciktiği için gergin olduğunu dile getirerek, vize sınavlarının ardından artık bayramda büyüklerini göreceği için mutlu olduğunu belirtti.

7 yaşındaki Simay ise bayram tatilini ailesiyle Sungurlu'da geçireceğini kaydederek, tatil boyunca arkadaşlarıyla oynayıp anneannesinin yaptığı pastayı yiyeceğini söyledi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.