AŞTİ’de tatil yoğunluğu

Yarıyıl tatilinin başlaması nedeniyle AŞTİ’de hareketli günler yaşanıyor. Öğrenci yoğunluğunun arttığı AŞTİ’de Büyükşehir Belediyesi güvenlik önlemlerini artırdı.

AŞTİ’de tatil yoğunluğu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yarıyıl tatilinin başlaması nedeniyle AŞTİ’de hareketli günler yaşanıyor.

ÖĞRENCİ YOĞUNLUĞU ARTTI     

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BUGSAŞ tarafından işletilen AŞTİ’de okulların tatil olmasıyla birlikte her saat artan öğrenci yoğunluğu nedeniyle güvenlik personeli sayısı da artırıldı.

Günlük ortalama 85 bin ziyaretçiyi ağırlayan AŞTİ, bayramlar ve sömestir tatilleri gibi özel gün ve dönemlerde ortalama 150 bin yolcuya ev sahipliği yapıyor.

emr_3090.jpg

“GÜVENLİK ÖNLEMLERİNDEN MEMNUNUZ’’

150 BUGSAŞ güvenlik personelinin görevlendirildiği AŞTİ, 7/24 peron içi ve dışında toplam 270 kamera ile günlük olarak izleniyor.

Emniyet personeli ve Ankara Zabıtasının da yolcuların huzur ve güven içinde seyahat etmeleri için takviye destek sağladığı AŞTİ’de giriş ve çıkışlarda x-ray cihazları başta olmak üzere bilet ve bagaj kontrolleri de düzenli olarak gerçekleştiriliyor.

Yarıyıl tatili için memleketine giden Aşur Akval, “AŞTİ’de alınan güvenlik önlemlerinden son derece memnunuz. Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerimi iletiyorum” derken, ortaokul öğrencisi Berke Gök de, “6. sınıfta okuyorum, büyüklerimi görmek için Çankırı’ya gideceğim. AŞTİ’de yaşanan yoğunluğa rağmen önemli derecede güvenlik önlemleri alınmış” sözleriyle memnuniyetini dile getirdi. 

 

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.