ATEM’den Ankara esnafına tatil fırsatı

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) kendi mensuplarının yanı sıra Ankara’daki tüm esnafa da özel indirimli tatil fırsatı sunuyor.

ATEM’den Ankara esnafına tatil fırsatı
Yayınlanma:

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) kendi mensuplarının yanı sıra Ankara’daki tüm esnafa da özel indirimli tatil fırsatı sunuyor.

ATEM Başkanı Hakan Akçam, 24 otel ile yüzde 15’lik bir indirim sözleşmesi yaptıklarını açıklayarak “Bu imkandan emlak danışmanlarımızın yanında Ankara’daki tüm esnaf ve sanatkarlarımızın da faydalanmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

BAŞKAN HAKAN AKÇAM AÇIKLADI

Otel işletmeleriyle yaptıkları indirim sözleşmesi ile ilgili olarak bir açıklama yapan Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam, şunları söyledi:

“Ankara Tüm Emlakçılar odası olarak Listedeki oteller ile %15 indirim sözleşmesi yaptık. Tüm meslektaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.

Sözleşme yaptığımız herhangi bir otelde benim meslektaşım konaklamak isterse tur acentesinin veya otel fiyatının %15 daha indirimli şekliyle konaklayacaktır…

Bu imkandan emlak danışmanlarının haricinde Ankara’daki tüm esnaf odalarıyla da entegre olup onların da faydalanmasını sağlayacağız.”

ANLAŞMA YAPILAN OTELLER

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam, oda mensuplarının yanı sıra Ankara’daki tüm esnaf ve sanatkarların yararlanacağı otellerin listesini de şöyle açıkladı:

“Grand Cortez Resort, Arya Termal, Sarot termal Palace, Sarot Termal Park, Tuna Termal, Larina Termal, Clup Sun Paradise, Orange Paradise, Rios Beach Hotel, rios Latte Beach, Historical Bodrum Resort, MySea Alara, MySea İncekum, Oti Family Clup Marina Beach, Festival Nature Clup, First Klas hotel, Klas More Beach, Side Lilyum Hotel, Clup Bayar Beach, Crown Palace Hotel, Crown Serenity Hotel, Crown Sunshine Hotel, Anita Dream Hotel ve Anite kemer Noch’’

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.