AYBİMAŞ TANZİM Ankara Mamak'ta 8. şubesini açtı

Kırıkkale’nin ilk yerli sermayeli firmalarından Ayanoğlu Gıda Anonim Şirketi Kuruluşu Ankara’da “AYBİMAŞ Tanzim” alışveriş merkezini Ankara Mamak’ta yoğun katılımla açtı.

AYBİMAŞ TANZİM Ankara Mamak'ta 8. şubesini açtı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kırıkkale’nin ilk yerli sermayeli firmalarından Ayanoğlu Gıda Anonim Şirketi Kuruluşu Ankara’da “AYBİMAŞ Tanzim” alışveriş merkezini Mamak’ta yoğun katılımla açtı. Firmanın kurucusu Baba Ahmet Ayanoğlu, Erol, Ramazan ve Hilmi Ayanoğlu kardeşler ortaklığında açılan AYBİMAŞ Tanzim merkezinde açılışa özel indirim nedeniyle büyük yoğunluk yaşandı.

Kırıkkale’nin en büyük marketler zinciri AYBİMAŞ Tanzim Ankara’da ki 8. Şubesinin açılışını Mamak’ta gerçekleştirdi. Yiyecek, temizlik, manav, züccaciye ve ev gereçleri gibi bir çok alanda hizmet veren AYBİMAŞ Tanzim’de açılışa özel indirimler uygulandı. Yaptığı tüketici dostu kampanyalar ile müşteri memnuniyeti kazandı.

aybimtas.jpg

AÇILIŞTA ÖZEL İKRAMALAR YAPILDI

Alışveriş sektöründe farklılık getiren Ayanoğlu Gıda Anonim Şirketi Kuruluşu AYBİMAŞ Tanzim Ankara’da açtığı 7. Şubesinin ardından bir şubede Ankara Mamak’ta Diriliş Mah.Gülveren Plevne Caddesi No: 272 A/B adresinde açtı.

Ankara halkının yoğun katılım gösterdiği açılış töreninde vatandaşlara çeşitli ikramlarda ücretsiz olarak verildi. Yiyecek, temizlik ve manav gibi birçok alanda hizmet veren AYBİMAŞ Tanzim’de açılışa özel indirimler uygulandı.

AÇILIŞ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Mamak’ta 8. Şube açılışı kurban kesimi, dualar ve mehter takımıyla gerçekleşti. Gerçekleşen açılış törenine ANAVATAN Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi Belediye Başkan vekilleri, MHP ve AK Parti ilçe başkanları, birçok ilçe devlet görevlileri ve Mamak halkının katılımıyla gerçekleşti. Mamak halkı açılışa yoğun ilgi gösterirken Kırıkkaleli hemşerileri AYBİMAŞ Tanzim Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayan’ı yalnız bırakmadı.

AMACIMIZ TANZİM UYGULAMASINI TÜM TÜRKİYE’YE YAYMAK

Kaliteli ürün ve uygun fiyatlarla müşterilerinin her zaman memnuniyetine önem veren AYBİMAŞ Tanzim Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayan açılışta yaptığı konuşmada “ Devletimizin yapmış olduğu tanzim uygulamalarından yola çıkarak amacımız kaliteli hizmet. Üreticiden tüketiciye taze kaliteli ve ucuz ürün satmak. Ankara’da başlangıç şubemiz Mamak olmak üzere, şubeleşmeyi bunun yanı sıra kaliteli ve kurumsallaşma yönünde giderek büyümeyi hedefliyoruz. Şirket olarak amacımız; tanzim uygulamamızı Ankara’da ve tüm Türkiye’de en faydalı olması yönünde faaliyete geçirmek. AYBİMAŞ Tanzim ailesi olarak evinizin tüm ihtiyaçlarını karşılama noktasında yanınızda olduğumuzu bilmenizi ister ve açılışımıza davetlilerimizin ve Mamak halkının göstermiş olduğu yoğun ilgilerine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.