Bağımsız Cuhmurbaşkanı adayı Yakup Türkal seçim çalışmalarını hızlandırdı

Kırşehirli iş insanı Yakup Türkal, “Ülkemizin içerisinde bulunduğu siyasi kaos ortamından biran önce çıkması için bağımsız aday oldum. Elimi değil, gövdemi taşın altına koydum. Yeni bir vizyonu bağımsız bir ruhla, ortaya koymak istiyorum” dedi.

Bağımsız Cuhmurbaşkanı adayı Yakup Türkal seçim çalışmalarını hızlandırdı
Yayınlanma:

Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Kırşehirli İş insanı Yakup Türkal seçim startına Orta Anadolu’dan başladı. Anadolu’nun tüm illerini gezen Türkal, sivil toplum örgütlerine ziyaretlerine devam ediyor.

TÜRKAL: ANADOLU’NUN MAKUS TALİHİ DEĞİŞECEK

Ziyarette yapacağı projelerden bahseden Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Kırşehirli İş insanı Yakup Türkal “Başta Mucurlular olmak üzere tüm hemşerilerime destekleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ülkemizin içerisinde bulunduğu siyasi kaos ortamından biran önce çıkması için bağımsız aday oldum. Elimi değil, gövdemi taşın altına koydum. Bir vatandaş olarak, ülkeme karşı sorumluluk almak istiyorum. Yeni bir vizyonu bağımsız bir ruhla, ortaya koymak istiyorum. Ülkemin tüm kaynaklarını insanımız için kullanmak istiyorum. Ayrımcılıktan ve ötekileştirmekten çok yorulduk ve bölündük. İnsan israfına son verip insanımızın tüm potansiyelini Türkiye’nin kalkınması için seferberlik başlatmak üzere aday oldum. Projelerimi televizyon kanallarından, sosyal medya hesaplarından ve tüm yayın organlarında kamuoyuyla paylaşıyorum. Sizler beni ve ailemi iyi tanıyorsunuz. Referanslarınızla 100 bin imzaya ulaşıp Cumhurbaşkanı Adayı olmak istiyorum. Aday olduktan sonra Kırşehir’in ve Orta Anadolu’nun siyasi makus talihi olumlu yönde değişecek. Kırşehirlilerin siyaseten önü çok açılacak. Hangi siyasi görüşten olursanız olun benim için kullanacağınız imza bu nedenle de çok önemli olacaktır. Çıktığım bu zorlu yolda hemşerilerimin desteğine talibim” ifadelerini kullandı.

turkal1.jpg

EKEN: HEMŞERİMİZE DESTEĞİMİZ TAM

Mucurlular Derneği’ni ziyaret eden Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Kırşehirli İş insanı Yakup Türkal’a hemşerileri tam destek verdi. Kırşehirli Dernek Başkanları tarafından karşılanan Türkal’a ev sahipliğini Mucurlular Derneği Başkanı Veysel Eken yaptı. Gerçekleşen ziyarette konuşan Mucurlular Derneği Başkanı Veysel Eken, “ Kırşehirli hemşerimizi medeni cesaretinden dolayı tebrik ederim. Mucurlular olarak hemşerimizin her zaman yanındayız. 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi 100 bin imzayı toplamak için Mucurlular olarak var gücümüzle çalışacağız. Hemşerimize desteğimiz tamdır. Kendisiyle gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

yakup-turkal-11.jpeg

ÇETİN: KIRŞEHİRLİLERİ ORTA ANADOLU’NUN SİYASİ LİDERİ YAPACAKTIR

Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) Başkanı ve Anadolu Gazetesi Sahibi Ali Çetin’de, Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Kırşehirli İş insanı Yakup Türkal’ın ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Böylesine önemli bir göreve Kırşehirli bir hemşerimizin talip olması bizler için onur kaynağıdır. Yakup Bey’in 100 bin imzayı bulması büyük başarı olacaktır. Anadolu insanının siyaseten önünü açacak, Kırşehirlileri Orta Anadolu’nun siyasi lideri yapacak bir olay gerçekleşecektir. Hemşerimize Türkiye’nin her yerinde sahip çıkmak ve 100 bin imzayı bulmak Kırşehirliler için bir onur meselesi haline gelmelidir.” ifadelerini kullandı.

turkal.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.