BAL’da Ankara takımlarının panoraması: 12-0’lık galibiyet, Eskişehirspor Ankara’ya geliyor

Ankara’da 4 takım Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 3. Lig’e çıkma mücadelesi veriyor. 14 takımlı ligde tek takım üst lige yükselecek 2 takım ise alt lige düşecek. Ligden çekilen Kozlu Belediyespor küme düşen ilk takım olurken zirve yarışı nefes kesiyor.

BAL’da Ankara takımlarının panoraması: 12-0’lık galibiyet, Eskişehirspor Ankara’ya geliyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

BAL 6. Grup’ta son maçında Sincan Belediyespor ile berabere kalan Eskişehir, Eskişehir, ligin rahat konumlu takımlarından Kaynaşlı Belediyespor’u 2-1 ile geçti. Puanını 42 yapan Eskişehirspor bir sonraki maçında Ankara’da Gölbaşı Belediyesi’ne konuk olacak. Maç Pazar günü oynanacak.

es.jpg

ESKİŞEHİRSPOR VE POLATLI BELEDİYESPOR HATA YAPMADI

Eskişehir’i yakından takip eden 1926 Polatlı Belediyespor ise 18. haftada Sincan Belediyespor’u 3-1 yendi ve Eskişehirspor ile birlitke 42 puana çıktı. Polatlı temsilcisine üst üste 6. galibiyeti getiren golleri Emre Avcı, Cengizhan Avcı ve Hasan Hüseyin Şahin kaydetti. Başkent temsilcisi bir sonraki maçında Kaynaşlı Belediyespor’u ağırlayacak. Düzce’de oynanacak maç 14’te başlayacak.

ANKARA TKİ GOL OLDU YAĞDI!

Bir diğer Ankara takımı Ankara TKİ ise 18. haftada en dikkat çeken takım oldu. 2 maçtır kazanamayan Ankara TKİ, Eskişehir Demir’i 12-0 yendi. Başkent temsilcisinin golleri Cemal Delikbaş (3), Emre Bayram (2) Gökhan Koç (2), Alperen Bektaş (2), Hacı Mustafa Karabulut, Rıfat Merzifonoğlu ve Hüseyin Değer’den geldi. Puanını 32 yapan Ankara TKİ’nin sonraki maçı ligden çekilen Kozlu Belediyespor ile.

Ankara’da Evren Şenel yönetiminde Türkiye Kupası’nda da boy gösteren Sincan Belediyespor ise 1926 Polatlı Belediyespor mağlubiyetinin ardından Pazar günü Geredespor’u konuk edecek. Sincan temsilcisi 26, Geredespor ise 35 puanda.

Ankara’yı BAL’da temsil eden bir diğer takım olan Gölbaşı Belediyespor ise deplasmanda Alaplı Belediyespor’a 3-1 yenildi. 2 maç sonra mağlup olan Gölbaşı temsilcisinde tek golü Burak Ağaoğlu attı. Gölbaşı Belediyespor bir sonraki maçında lig lideri Eskişehirspor’u konuk edecek. Es- es bu sezon Ankara’da 2 maçta 1 beraberlik 1 mağlubiyet aldı. Gölbaşı Belediyespor 24 puanla 10. sırada.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.