BAL’da Ankara takımlarının panoraması: Yeni lider Polatlı Belediyespor, Gölbaşı’ndan Eskişehirspor’a darbe

Ankara’da 4 takım Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 3. Lig’e çıkma mücadelesi veriyor. 14 takımlı ligde tek takım üst lige yükselecek 2 takım ise alt lige düşecek. Ligden çekilen Kozlu Belediyespor küme düşen ilk takım olurken zirve yarışı nefes kesiyor.

BAL’da Ankara takımlarının panoraması: Yeni lider Polatlı Belediyespor, Gölbaşı’ndan Eskişehirspor’a darbe
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

YENİ LİDER 1926 POLATLI BELEDİYESPOR

Ligin yeni lideri 1926 Polatlı Belediyespor, 19. haftada Düzce’de Kaynaşlı Belediyespor ile karşılaştı. Maçı son haftaların formda ismi Uğur Yalçın’ın 60’ta attığı golle kazanan 1926 Polatlı Belediyespor üst üste yedinci kez kazandı ve 45 puanla zirvenin tek sahibi oldu. Polatlı Belediyespor, pazar günü Gölbaşı Belediyespor’u ağırlayacak.

Bir diğer Ankara takımı Ankara TKİ ise 12-0’lık galibiyetin ardından Kozlu Belediyespor karşısında 3-0 hükmen kazandı ve 35 puanla yedinci sıraya çıktı. Ankara TKİ bir sonraki maçında Yunusemrespor’u konuk edecek.

Ankara’da Evren Şenel yönetiminde bu sezon Türkiye Kupası’nda da mücadele eden ve adından söz ettiren Sincan Belediyespor ise Geredespor’a evinde 2-0 mağlup oldu. Sincan temsilcisi üst üste ikinci kez kaybetti ve 26 puanda. Sincan Belediyespor’un küme düşme tehlikesi yok ve bir sonraki maçında Çilimli Belediyespor’a konuk olacak.

ESKİŞEHİRSPOR ANKARA'DA KAYIP

Haftanın flaş ekibi ise Gölbaşı Belediyespor. Gölbaşı Belediyespor, lig lideri Eskişehirspor’u konuk ettiği maçı 3-1 ile geçerek Eskişehirspor’u zirveden etti. Gölbaşı Belediyespor evinde namağlup serisini 8 maça çıkarken Eskişehirspor ise Ankara deplasmanındaki 3. maçında yine kazanamadı ve Başkent’te bu 3 maçta 1 puan topladı. 42 puanlı Eskişehirspor bir sonraki maçında Kırşehir GSK’yi konuk edecek.

Hacı Adanur, Barış Bozdilki ve Oktay Yüksel’in golleriyle geriye düştüğü maçı 3-1 kazanan Gölbaşı Belediyespor bir sonraki maçında yeni lider 1926 Polatlı Belediyespor’a konuk olacak.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.