Başkan Kaplan, Feridun Kunak’la Beypazarı’nı gezdi

Doğal ve sağlıklı yaşamla ilgili önemli çalışmaları bulunan Feridun Kunak, doğal ürünleriyle ünlü Beypazarı’nda Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile bir araya geldi.

Başkan Kaplan, Feridun Kunak’la Beypazarı’nı gezdi
Yayınlanma:

Ankara’nın Kuru, soda ve havucuyla ünlü ilçesi Beypazarı, bugün önemli bir ismi misafir etti. Bir televizyon kanalında sağlıklı yaşam, dengeli beslenme gibi konularla ilgili bir Televizyon programı da yapan Feridun Kunak, Ankara’da Beypazarı’nı ziyaret etti.

a4-001.jpg

Ziyaretinde Başkan Tuncer Kaplan ile de bir araya gelen Kunak, Beypazarı’nın en ilginç yapılarından biri olan Gaz Lambası Müzesi’ni ve doğal ve organik ürünlerin üretildiği Örnek Meyve Bahçesini ziyaret etti.

Başkan Kaplan, Feridun Kunak’la Beypazarı’nı gezdi. Doğal ve sağlıklı yaşamla ilgili önemli çalışmaları bulunan Feridun Kunak, doğal ürünleriyle ünlü Beypazarı’nda Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile bir araya geldi.

1-001.jpg

“BEYPAZARI HAVUCU ALLAH’IN MUCİZESİ”

Feridun Kunak, Beypazarlılara özel olarak hazırladığı grip, nezle gibi hastalıklara karşı kür tarifini de paylaştı. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Kunak’ın tarifini kendi X hesabından paylaştı. Beypazarlıların kendisini çok iyi ağırladığını belirten Kunak, grip ve nezleye karşı etkili olan kürün en önemli maddesinin ‘Beypazarı Havucu’ olduğunu anlattı.

Feridun Kunak, Beypazarı havucu için Allah’ın mucizesi ifadesini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.