Başkent Ankara Meclisi'nden Mansur Yavaş'a ziyaret

Başkent Ankara Meclisi’ni kabul eden Başkan Mansur Yavaş “Benim siyasi partim yok. Benim partim Ankara. Ankara için çalışıp Ankara’nın gelişmesi için projeler üreteceğiz. Derdimde sevdamda Ankara” dedi.

Başkent Ankara Meclisi'nden Mansur Yavaş'a ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

BAŞKENT ANKARA MECLİSİ GENEL BAŞKANI NEVZAT CEYLAN ÖNCÜLÜĞÜNDE BAŞKAN MANSUR YAVAŞ’I ZİYARET ETTİ

Yavaş: Benim partim Ankara

Başkent Ankara Meclisi’ni kabul eden Başkan Mansur Yavaş “Benim siyasi partim yok. Benim partim Ankara. Ankara için çalışıp Ankara’nın gelişmesi için projeler üreteceğiz. Derdimde sevdamda Ankara” dedi.

rarilar.jpg

GENEL KURUL SONRASI İLK ZİYARET

Başkent Ankara Meclisi gerçekleştirdikleri genel kurul sonrası ilk ziyaretini Genel Başkan Nevzat Ceylan öncülüğünde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yaptı. Ankara’nın turizminden, kültürüne, ekonomisinden, ulaşıma kadar birçok farklı konunun ele alındığı toplantıda önemli kararlar alındı. Başkent Ankara Meclisi üyelerinin tam kadro katıldığı toplantıda Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar’ın Türkiye Futbol Federasyonu’nda ki yoğun işleri nedeniyle yerine Federasyon Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Anadolu Gazetesi Kurucu Sahibi Ali Çetin katıldı.

YAVAŞ: ANKARALILAR İÇİN MOBİL UYGULAMA GELİŞTİRİYORUZ

Başkent Ankara Meclisi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş “Hedefimiz Başkent Ankara’da yaşadığımızı yeri nasıl geliştiririz, nasıl yüceltiriz. Ankara için yaptığımız projeleri anlatmak istiyorum. Bir mobil uygulama hayata geçiriyoruz. Ankara’nın tüm sorunlarını ele aldığımız bu mobil uygulamamızda eksiklerimizi hatalarımızı veya yapılmasını istediğiniz şeyleri buradan paylaşarak bize duyurabilecekseniz. 81 ilin Anadolu kültürünün Ankara’da yaşaması için vakıf ve derneklerle işbirliği yapacağız. Onlara yer tahsisi yapıp alt yapılarını hazırladıktan sonra kültürlerini yaşatmak içim imkan sunmuş olacağız. Bunu burada belirtmek isterim ki benim siyasi partim yok. Benim partim Ankara. Ankara için çalışıp Ankara’nın gelişmesi için projeler üreteceğiz. Derdimde sevdamda Ankara” dedi.

ANKARA’YI EN İYİ ŞEKİLDE TANITMAMIZ LAZIM

Ziyarette konuşan Başkent Ankara Meclisi Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, “Başkent Ankara Meclisi olarak Ankara’nın kanaat önderlerini bir araya getirerek bir çatı kuruluş oluşturduk. Bizim amacımız Başkent’te yaşamanın bir farklılık olduğunu Ankara halkına anlatmak. Ankara’nın sorunlarına Ankara’nın eksik kalan konularına da yönetim kurulu üyelerimizle birlikte destek olmaya çalışıyoruz. Ankara’yla ilgili şöyle bir eksikliğimiz var. Ankara’yı maalesef Ankara’da yaşayanların tanımadığı gibi Ankara’ya dışardan bakanlarda tanımıyor. Ankara halbuki coğrafi güzellikleri olan bir şehir. Ankara tesadüfen başkent olmuş bir yerde değil. Dolayısıyla Ankara’yı iyi şekilde tanıtmamız lazım” dedi.

IŞIKLI NEON TABELALAR ANKARA’YA DEĞER KATAR

Ankaralı iş insanı ve aynı zamanda Başkent Ankara Meclisi Onursal Başkanı Ayhan Sümer ziyarette yaptığı konuşmada “Benim için bir şehrin en tesirlisi estetik olanıdır. Geçmiş dönemlerde Ankara’nın giriş çıkışlarına yapılan kapılar halen duruyor. Bu kapılara güzel bir yazıyla ışıklı neon tabelalarla “Türkiye Cumhuriyeti Başkent’i Ankara’ya hoş geldiniz” yazılırsa çok anlam ifade eder ve Ankara’nın estetiğine bir değer katar” dedi.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.