Başkentliler bayramda parklara akın etti

Ankara'da Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar parklara akın etti. Sevdikleriyle vakit geçiren vatandaşlar güzel havanın tadını çıkardı.

Başkentliler bayramda parklara akın etti
Yayınlanma:

Başkentliler, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilini parklarda keyifli vakit geçiriyor. Ankara'da kalan vatandaşlar, şehir dışına çıkanların aksine parklara akın etti. Trafik yoğunluğunun azalmasıyla birlikte cadde ve sokaklar boş kalırken, parklarda renkli görüntüler oluştu. Sıcak havayı değerlendiren vatandaşlar, çocuklarıyla birlikte Dikmen Vadi Parkı'nı tercih etti.

Ailesi ile stresten kaçmak için gelen hukuk öğrencisi Aleyna Altunok, Dikmen Vadi Parkı'nın atmosferinin insanı çok rahatlattığını söyledi.

Parkın insan çok dinlendirdiğini ve motive ettiğini ifade eden Altunok, şöyle konuştu:

"Okulun verdiği, hayatın verdiği stresi burada çok rahat atabiliyoruz. Kendimizi daha rahat hissediyoruz böyle ağaçlarla ormanla suyla. Bizim için daha iyi bir şey oluyor. Çok da güzel bir bayram tatili oluyor böylelikle bir yeşillerin arasında. Herkesin de bayramını kutluyorum bu vesileyle”

Anne Asuman Altunok ise Ankara'nın en güzel parklarından birisinin Dikmen Vadisi olduğunu söyledi.

Her sene aynı zamanda parka gelmeye çalıştıklarını kaydeden Altunok, parkın çok güzel olduğunu belirterek, "Sakura ağaçlarımız bu sene de çok güzel. Tomurcuklular şeklinde açmış. Ailemle oğlumla ve kızımla Beraber buradayız. Burada çok güzel stres atıyoruz. Vadiyi tamamıyla dolaşıyoruz. Vadi çok güzel. Bu sene daha da daha üstüne katmış. Temizlik yapılmış, çok güzel ortam. Herkesi buraya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ailesi ile birlikte gelen İlhami Yılmaz ise aile parklarını gezdiklerini güzel vakit geçirmek istediklerini söyledi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.