Başkent'te sabah mesaisi hızlı başladı!

Ankara'da sabah saatlerinde işe giden vatandaşlar trafik yoğunluğuyla baş başa kaldı. Hem toplu taşıma kullanan hem de özel araçlarıyla işe yetişmeye çalışan vatandaşlar trafikte zaman zaman beklemekten dolayı zor anlar yaşadı.

Başkent'te sabah mesaisi hızlı başladı!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Başkent Ankara sabahın ilk ışıklarıyla birlikte hareketlenmeye başlıyor. Özellikle sabah okula ve işe yetişmeye çalışan vatandaşlar belirli bir saat aralığında trafiğe takılıyor. Haziran ayının gelmesiyle birlikte birçok okulun tatil hazırlığı içerisinde olması, günlük trafiği bir nebze olsun rahatlatsa da işe giden vatandaşların trafik çilesi devam ediyor.

kizilay.jpg

Ankara'nın kalbi Kızılay işe giden sayısız vatandaşın uğrak noktası. Metro hattı, otobüs ve dolmuş durakları gibi birçok ulaşım hattının burada konumlanması nedeniyle her gün binlerce vatandaş Kızılay'a uğrayarak işine yada evine ulaşıyor.

dolmus.jpg​​​​​​​

Kızılay'da sabah ve akşam saatlerinde Güvenpark dolmuş duraklarında büyük bir sirkülasyon yaşanıyor. Özellikle Kızılay Kumrular istikametinden hareket eden dolmuşlar burada biriken araçlar nedeniyle ilerlemekte güçlük çekiyor. Trafiğin bir diğer tıkanma noktası ise Eskişehir Yolu üzerinde yaşanıyor. Birçok iş merkezinin burada konumlanıyor olması araç trafiğinin yoğunlaşmasının en büyük sebeplerinden birini oluşturuyor.

trafik3.jpg​​​​​​​​​​​​​​

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.