Bayram kapıda: Kızılay'da bayram alışverişi yoğunluğu!

Ankara Kızılay'da bayramlık alışveriş yoğunluğu nedeniyle kıyafetler yerlere saçıldı. Bazı müşteriler, daha dikkatli ve sabırlı olunması gerektiğini belirterek durumu eleştirdi. Mağazalarda uzun kuyruklar oluşurken, mağaza çalışanların işi de zorlaştı.

Bayram kapıda: Kızılay'da bayram alışverişi yoğunluğu!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara Kızılay'da, bayram öncesi alışveriş için yoğun bir kalabalık yaşandı. Özellikle giyim mağazalarında gözlenen hareketlilik, zaman zaman istenmeyen manzaralara da yol açtı.

Yoğunluk nedeniyle kıyafetler yerlere saçılırken, müşterilerin oluşturduğu uzun kuyruklar dikkat çekti. Bayramlık kıyafet alışverişi için mağazalara akın eden vatandaşlar, reyonlarda sıkça karşılaşılan dağınıklıktan şikayetçi oldu. Birçok müşteri, alışveriş sırasında yaşanan düzensizliği eleştirerek, müşterilerin daha özenli davranması gerektiğini vurguladı.

magaza2.jpg

ACELECİ DAVRANANLARI ELEŞTİRDİ

Müşterilerden Ayşe Yılmaz, "Seçerken daha dikkatli olsalar ve biraz sabırlı olsalar, bu manzaralar ortaya çıkmayacak. Kıyafetler yerlere atılıyor, bazıları zarar görüyor. Bu durum hem mağaza çalışanlarını hem de diğer müşterileri zor durumda bırakıyor." diye konuştu.

Kimi vatandaşlar ise yoğunluktan dolayı alışveriş yapmanın zorlaştığını belirtti. Mağaza çalışanları ise ellerinden geldiğince durumu kontrol altına almaya çalıştıklarını; ancak yoğunluk nedeniyle zaman zaman yetersiz kaldıklarını ifade etti.

magaza3.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.