Bazanın içinden çıkan görenleri şok etti! Uyuşturucu baronu...

Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele ekipleri, bir yıldır takip ettikleri uyuşturucu örgütüne yönelik Ankara merkezli 52 ilde operasyon düzenledi. Bazanın içinden uyuşturucu baronu çıktı.

Bazanın içinden çıkan görenleri şok etti! Uyuşturucu baronu...
Yayınlanma:

Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele ekipleri, bir yıldır takip ettikleri uyuşturucu örgütüne yönelik Ankara merkezli 52 ilde operasyon düzenledi. Operasyonda 2 bin 841 polis, 57 narkotik köpek ve özel harekat polisleri görev aldı. Afganistan-İran-Türkiye üçgeninde faaliyet gösteren uyuşturucu örgütünün ikinci ismi olan Mustafa K. dahil 598 kişiden 524’ü gözaltına alındı. Örgütün kritik isimlerinden biri olan A.E. ise İstanbul'da yakalandı.

aw883764-02.jpg

Polisler, şafak vakti yaptıkları baskında şahsın kaldığı lüks daireye girdiler ve yatak odasında arama yaptılar. Şüpheli hareketlerde bulunan eşi sayesinde yatak altında saklanan A.E., yatak bazasından çıkarılarak gözaltına alındı. A.E.'nin örgütle torbacılar arasında bağlantı sağladığı, torbacılardan gelen uyuşturucu paralarını toplayarak örgütün hesaplarına aktardığı, torbacılara uyuşturucu sevkiyatını yönettiği ve bu nedenle örgütün kritik isimlerinden biri olduğu belirtildi.

aw883764-03.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.