BEGİKAD'dan muhteşem 2. yıl kutlaması

Yaptığı başarılı çalışma ve projelere her gün bir yenisini ekleyen BEGİKAD kuruluşunun ikinci yılını büyük coşkuyla kutladı.

BEGİKAD'dan muhteşem 2. yıl kutlaması
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yaptığı başarılı çalışma ve projelere her gün bir yenisini ekleyen BEGİKAD kuruluşunun ikinci yılını büyük coşkuyla kutladı. Beşiktaşlı yönetici ve taraftarların yoğun katılım gösterdiği BEGİKAD 2.yıl balosuna ünlü sanatçı Altay ile birlikte şarkılar söyleyerek eğlencenin dibine vuruldu.Gecede Beşiktaş marşları söyleyip gönüllerince eğlenen kara kartallar gecenin geç saatlerine kadar eğlendiler.

ÜST DÜZEY KATILIM

Ankaralı Beşiktaşlı Girişimci İş Adamları ve Kadınları Derneği’nin (BEGİKAD) ikinci kuruluş yıl dönümü büyük bir coşkuyla Ankara Bilkent Otel Havuz başında kutlandı. BEGİKAD Başkanı İlker Bayram’ın ev sahipliğinde gerçekleşen törende Beşiktaş’ın 116. Kuruluş dönemi eğlencelere sahne oldu. BEGİKAD’ın düzenlediği baloya Mehmetçik Vakfı Başkanı Yaşar Bal, Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık ile Ankara’da faaliyet yürüten Beşiktaş derneklerinin başkan ve üyeleriyle sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda siyah beyazlı taraftar katıldı.

begikad.jpg

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE OLMALIYIZ

Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan BEGİKAD Dernek Başkanı İlker Bayram “Derneğimizin ikinci kuruluş yılını kutluyoruz. Biz Beşiktaşlı iş insanları olarak Beşiktaşımızın gelişmesi için Ankara’da tek el, tek ses olma imkanımızı kullanıyoruz. Bizler ne kadar birlik ve beraberlik içerisinde olursak bu kulübümüze de yansır taraftarımıza da yansır. Bugün bu balomuza katılan tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki yıllarda daha yoğun katılımla daha güzel organizasyonlarda buluşur ve şanlı Beşiktaşımızın güzel günlerini birlikte yaşar ve yaşatırız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.