Beypazarı Özer Kasap ile yeni döneme başladı!

Beypazarı bu yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Özer Kasap'ın yönetimine geçti. Yeni bir döneme adım atan Beypazarı'nda vatandaşlar için çalışmalar başlatıldı.

Beypazarı Özer Kasap ile yeni döneme başladı!
Yayınlanma:

Beypazarı'na önümüzdeki 5 yıl boyunca Cumhuriyet Halk Partili Özer Kasap başkanlık edecek. Yeni dönemde vatandaşların daha kapsamlı hizmet alabilmeleri için çalışmalar ve destek projeleri başladı. Belediye, hayata geçirilen faaliyetleri sosyal medya hesapları üzerinden duyurmaya devam ediyor.

Beypazarı'nda vatandaşların temiz bir şekilde alışveriş yapabilmeleri adına hem Beypazarı hem de Ankara Büyükşehir Belediye ekipleri tarafından temizlik çalışmaları başlatıldı.

Yine vatandaşlar için hayata geçirilen uygulamalar arasında ilk olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Kariyer Merkezi uygulaması Beypazarı'nda da hayata geçirildi. Bu sayede iş arayan vatandaşlar ve iş verenler bir araya gelebilecek.

Beypazarı Belediyesi, muhtarların istek, talep ve şikayetlerini dile getirebilecekleri belediye bünyesindeki Muhtarlıklar Müdürlüğünü de aktif hâle getirdi. Belediye tarafından yapılan paylaşımda, ''Belediyemizce; Muhtarlarımız istek, şikayet ve taleplerini iletebilmeleri ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ile daha hızlı koordine kurabilmeleri amacıyla pasif haldeki Muhtarlıklar Şube Müdürlüğü'nü aktif hale getirildi.'' ifadeleri kullanıldı.

Beypazarı Belediyesi ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara da yardım ediyor. Belediye tarafından ısınma ihtiyacı olan vatandaşlara odun desteği sağlanıyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.