Beypazarı'nda UNESCO Dünya Kültürel Mirasında kalıcı listeye geçiş için çalışmalar sürüyor

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, ilçede turizmin geliştirilmesi ve UNESCO Dünya Kültürel Mirası geçici listesinden kalıcı listesine geçiş için yapılan çalışmaları sosyal medya hesabından duyurdu.

Beypazarı'nda UNESCO Dünya Kültürel Mirasında kalıcı listeye geçiş için çalışmalar sürüyor
Yayınlanma:

İlçe Kaymakamı Vedat Yılmaz, İl Kültür Müdürü Ali Ayvazoğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Turizm Şube Müdürü Alp Aykut Çıngır ve diğer katılımcılarla bir araya gelerek Beypazarı Turizm ve Ticaret Odak Grup Toplantısı gerçekleştirdiklerini belirtti. Toplantıda, ilçenin UNESCO listesine geçebilmesi için ortak projeler ve iş birlikleri üzerinde yoğunlaşılması gerektiği konusunda fikir birliğine varıldığı ifade edildi. Her katılımcının deneyimi ve desteğinin önemli olduğu vurgulandı.

Ayrıca, Kasap, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Beypazarı Belediyesi'nin halk günü buluşmaları hakkında da bilgi verdi. Her çarşamba günü saat 09.00 - 13.00 arasında düzenlenen bu buluşmalarda, halkın belediyede ağırlanarak vatandaşların görüş ve önerilerini dinlemekten mutluluk duyulduğu belirtildi. Başkan Kasap, kapılarının ve gönüllerinin her zaman açık olduğunu vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.