Büyükşehir belediye başkan eşleri Beypazarı'nda!

CHP Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen özel bir etkinlik kapsamında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın eşi Nursel Yavaş ve Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'ın eşi Hilal Kasap'ın ev sahipliği yaptığı bir gezi gerçekleştirildi. Bu özel etkinliğe 8 Büyükşehir ve 5 ilçe Belediye Başkan eşi katıldı.

Büyükşehir belediye başkan eşleri Beypazarı'nda!
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın eşi Nursen Yavaş, Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'ın eşi Hilal Kasap'ın düzenlediği etkinliğe katıldı.

Ankara'nın güzide ilçelerinden Beypazarı'nda gerçekleşen etkinlik, yöresel lezzetlerin ve kültürün tanıtılması amacıyla düzenlendi. Beypazarı Halkevi'nde yöresel kahvaltı ile başlayan etkinlik, katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşattı. Ardından, Gaz Lambası Müzesi, Tarihi Kent Müzesi ve Yaşayan Müze gibi önemli noktaları ziyaret eden başkan eşleri, Beypazarı Belediyesi tarafından makamında ağırlandı.

Katılımcılar, Beypazarı'nın zengin tarih ve kültür mirasını yakından tanıma fırsatı bulurken, Beypazarı Belediyesinin nazik misafirperverliğiyle karşılandı. Yerel yönetimler arasında dayanışma ve iş birliğini pekiştirmek adına düzenlenen bu etkinlik, başkan eşlerinin memnuniyetle ayrılmalarını sağladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.