Büyükşehir'den öğretmenlere vefa

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle Başkentli öğretmenler için unutulmaz bir kutlama programı düzenledi.

Büyükşehir'den öğretmenlere vefa
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle Başkentli öğretmenler için unutulmaz bir kutlama programı düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi’nin farklı birimlerinde görev yapan öğretmenler, Büyükşehir Belediyesi Folklor Müzik Gençlik Topluluğu’nun (FOMGET) eşsiz gösterisi ve Kent Orkestrası'nın unutulmaz konseriyle doyasıya eğlendi.

Gençlik Parkı Tiyatro Salonu'nda düzenlenen programa; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Faruk Çınkı, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Aslı Kuzulu, Büyükşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezleri ve BELMEK'lerde eğitmenlik yapan öğretmenler ile bürokratlar katıldı.

yns_6791.jpg

BAŞKAN YAVAŞ’TAN ÖĞRETMENLERE KUTLAMA MESAJI

Konuşmasına Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren eğitmenlere teşekkür ederek başlayan Genel Sekreter Yardımcısı Faruk Çınkı, “Sizlere Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’ın selamlarını getirdim. Yoğun programı nedeniyle katılamadığı için sizlere sevgilerini iletmemi isteyerek, Öğretmenler Gününüzü kutladı” dedi.

Mustafa Kemal Atatürk'ün “Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır" sözleri ile konuşmasını sürdüren Çınkı, şöyle konuştu:

“Bizleri bugünlere getiren başta kendi ilkokul öğretmenim olmak üzere tüm öğretmelerimize bir kez daha minnet duygularımı iletmek istiyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak hem yetişkin hem de örgün eğitime destek sağlayan çok geniş bir eğitmen ve öğretmenlerden oluşan kadroya sahibiz. Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla ‘yaşam boyu eğitimin’ en güzel örneklerini sizlerin sayesinde vermektedir. Mesleki Beceri Edindirme Kurslarında (BELMEK) on binlerce kadına eğitim vererek çok önemli toplumsal ve soysal bir görevi yerine getiriyorsunuz.”

METRODA KARANFİL SÜRPRİZİ

Büyükşehir Belediyesi ayrıca Kızılay Metro İstasyonu’nda öğretmenlere kırmızı karanfil dağıttı.

Metro turnikelerinden geçen öğretmenler sesli “öğretmenler gününüz kutlu olsun” mesajıyla da duygulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.