Çamlıdere'de Hazım Caner Can ne yaptı, Adem Ceylan ne vaat etti?

Ankara'da yerel seçimler bir dizi değişimi beraberinde getirirken, değişimin adreslerinden biri de Çamlıdere oldu. Geçtiğimiz dört dönem boyunca Adalet ve Kalkınma Partili (AK Parti) Hazım Caner Can tarafından yönetilen Çamlıdere'de Bağımsız Aday olarak seçime giren Adem Ceylan, başkanlık koltuğunu devraldı. Peki, Çamlıdere'de önceki dönemlerde neler yapıldı, Adem Ceylan ne vaat etti? İşte detaylar...

Çamlıdere'de Hazım Caner Can ne yaptı, Adem Ceylan ne vaat etti?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Ankara'da 31 Mart yerel seçimlerinde şaşırtan ilçelerden biri Çamlıdere oldu. Önceki dönemlerde Adalet ve Kalkınma Partili (AK Parti) Hazım Caner Can'ın yönetiminde olan belediye, bu defa partilerden bağımsız olarak seçime giren Adem Ceylan'ın yönetimine geçti. Verdiği vaatlerle Çamlıdere halkının gönlünü kazanan Ceylan, uzun bir aradan sonra ilçeye değişimi getiren isim oldu.

HAZIM CANER CAN DÖNEMİNDE NELER OLDU?

Çamlıdere'de uzun bir dönem belediye başkanı olarak görev yapan Hazım Caner Can, alt yapı çalışmaları kapsamında köylere doğal gaz getirdi. Yine Çamlıdere'nin köylerinde bakım çalışmaları yapıldı. İlçede sosyal faaliyetlerin gelişmesi adına, halı saha temeli atıldı. Vatandaşların sağlık hizmeti alması için de Çamlıdere Devlet Hastanesinin temeli atıldı.

hazimcanercan.jpg

Can döneminde, Misafir Konağı, Şeyh Ali Semerkandi Türbesi'nin çevre düzenlemesi, Çamlıdere Su Arıtma Tesisi, Asırlık Meşe Ağacı'nın çevre düzenlemesi ve Kültür Evi gibi projeler tamamlandı.

ADEM CEYLAN NE VAAT ETTİ?

Çamlıdere'nin gelişimi için harekete geçeceğini söyleyen Adem Ceylan, ilçedeki önceliğinin vatandaşların sorunlarını dinlemek ve buna göre daha etkili hizmet sunmak olduğunu ifade etti.

ceylan.jpg

Yönetimde şeffaflığı benimseyeceğini de aktaran Ceylan, ilçenin daha modern ve yaşanabilir bir halde olması için projeler üreteceğini belirtti. Ayrıca Çamlıdere'nin kış turizmi potansiyelini ortaya çıkararak, ilçeyi bu noktadan daha iyi bir yere taşıyacaklarının da sözünü verdi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum