Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, canlı yayında müjdeyi verdi: Çankaya'da halk lokantası için çalışmalar başladı

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, canlı yayında soruları yanıtladı. KRT TV’de Elif Doğan Şentürk’ün programına katılan Güner, Çankaya’da yapacaklarını açıkladı.

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, canlı yayında müjdeyi verdi: Çankaya'da halk lokantası için çalışmalar başladı
Yayınlanma:

Çankaya'da Halk lokantaları ve gece kreşleri için çalışmaların başlayacağını belirten Güner, göreve başlar başlamaz imzaladıkları Toplu iş Sözleşmesi için de Alper Taşdelen’le iletişim ve işbirliği halinde olduklarını ve seçimden hemen sonra yürürlüğe sokulduğunu açıkladı. Çankaya'da işleyen bir sistemin başına geçtiğini aktaran Güner, bayram sürecinde de halkla bir araya gelip sorunlarını dinlediğini açıkladı.

Üniversite öğrencileri ile bir araya geldikleri etkinlikte gençlerin sorunlarını dinlediklerini aktaran Güner, 23 Nisan için de vatandaşları Anıtpark’a davet etti.

Son günlerde gündemde olan Kent lokantaları ile ilgili de konuşan Güner, “Asıl yapmamız gereken yoksulluğu ortadan kaldırmak.” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.