Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, mazbatasını aldıktan sonra Çankayalılara seslendi: "İlk genel seçimde..."

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, mazbatasını almasının ardından Çankaya Belediyesi önünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, mazbatasını aldıktan sonra Çankayalılara seslendi: "İlk genel seçimde..."
Yayınlanma:

HABER/FOTOĞRAF: GÜNSU ÖZMEN

Ankara'nın gözde ilçelerinden olan Çankaya'nın Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner oldu. CHP'nin adayı Hüseyin Can Güner, seçim zaferinin ardından göreve başlamak için mazbatasını aldı. 10 sene Çankaya hizmet veren Alper Taşdelen de Hüseyin Can Güner'e olan desteğini de dile getirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçıer, CHP Parti Meclis Üyesi Dr. Ali Haydar Fırat, CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP Ankara Milletvekili Okan Konuralp, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol ve CHP Çankaya İlçe Başkanı Fahri Yıldırım katılım sağladı.

CHP Ankara il Başkanı Ümit Erkol kısa bir konuşma yaptı, "Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni rekor oyla aldı. 3 olan belediye sayımızı 16'ya çıkardı. Bu zaferin kahramanı sizlersiniz. Hepimiz 81 ilin halkına minnettarız, var olun. Hüseyin Can başkanımızın ve bizim yolumuz açık olsun" dedi.

fa.jpg

ASIL ZAFER İKTİDARA GELDİĞİMİZ GÜNDÜR

Çankaya Belediyesi Eski Başkanı Alper Taşdelen açıklamalarda bulundu, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin Türkiye'de birinci olduğu günde buradayız. Hepimizin mücadelesi bunun içindi. Belediyelerde başarıyı aldık bu daha başlangıç, Atatürk'e borcumuzu ödeyeceğimiz gün iktidara geldiğimiz gündür. Hüseyin Can kardeşimiz aday gösterildiğinde bende aday adayıydım. Biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz, bizim için koltuk önemli değildir. Bizim için halka hizmet önemlidir. Cumhuriyet Halk Partisi'nin altı okunu zirveye taşımaktır. Ankara'da Mansur Başkanımın, Çankaya'da Hüseyin Can Başkanımı destekledim" diyerek Çankaya Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Can Güner'e desteğini açıkladı.

Konuşmasını bitirirken Çankaya halkından helallik isteyip helalleşti.

gh.jpg

"BU HEPİMİZİN BAŞARISI"

CHP Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, "Mansur Başkanımıza bir söz vermiştik. Keçiören'i, Etimesgut'u alacağız demiştik ama aynı zamanda büyükşehirde meclis çoğunluğu için lokomotif Çankaya olacak demiştik. 10 büyükşehir belediye meclis üyesini onunu da Çankaya halkı verdi. Hepinizle gurur duyuyorum. hiçbir başarı tesadüf değildir. Çankaya'da Ankara'da ve Türkiye’de de bu rakamlara ulaşmışsak, partimiz birinci olmuşsa; bunların hiçbiri tesadüf değildir. Bu hepimizin başarısı. Seçim için sokağa çıktığımızda alnımız ak başımız dik oy istedik" dedi.

"İKTİDAR OLMAK İÇİN BUGÜNDEN ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAĞIZ"

Hüseyin Can Güner, "Ankara'da Mansur Başkanımızın yaptığı çalışmalar var. Halkçı belediyecilikle, sosyal belediyecilik örnekleriyle Ankara halkı kazandı. Genel seçimlerde partimizin iktidar olması için bugünden çalışmalara başlayacağız. Biz bugün bu kampanyayı başlatıyoruz" dedi.

Çankaya Belediye Başkanı olarak görevine başlayan Güner, vatandaşların beklentilerini karşılamak için hazır olduğunu belirtti.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da çıkan büyük yangın sebebiyle katılmadı. Yangına müdahale eden ekiplerin yanına gittiği bilgisi verildi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.