Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den seçmene teşekkür: Büyükşehir meclisine 10 üye

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Çankaya Belediye Başkanı olarak seçilen Hüseyin Can Güner, sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınladı.

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den seçmene teşekkür: Büyükşehir meclisine 10 üye
Yayınlanma:

Güner, tercihlerini CHP'den yana kullanarak Çankaya ve Ankara'da tarihi bir başarının mimarı olan Çankayalılar başta olmak üzere, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'e, CHP örgütüne, sandıklara sahip çıkan demokrasi emektarlarına ve nezaketli kampanya yürüten rakiplerine teşekkür etti.

Yayınladığı yazılı açıklamada Güner, Çankaya'da tek başına girilen seçimlerde en yüksek oy oranıyla yeni bir rekor kıldıklarını belirtti. Çankaya seçmeninin tercihleriyle 40 kişilik İlçe Belediye Meclisi'ne 37 CHP'li üye seçildiğini vurgulayan Güner, Büyükşehir Belediye Meclisi'ne gidecek 10 üyenin tamamının CHP'li olmasının gururunu yaşadığını ifade etti.

Güner, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'e samimi desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti ve onun hizmetlerine vurgu yaptı. Ayrıca, siyasete Çankaya Gençlik Kolları'nda başladığını hatırlatan Güner, parti örgütüne, sandık görevlilerine ve veri girişi sorumlularına kadar tüm yol arkadaşlarına teşekkür etti.

Rakiplerine ise nezaketle ve temiz bir dille yürüttükleri seçim kampanyası için teşekkür eden Güner, bundan sonra birlik olma, daha çok çalışma ve Çankaya'nın geleceğini birlikte inşa etme zamanı olduğunu belirtti. Güner, mesajını "Çankayalılarla birlikte, hep beraber başaracağız!" sözleriyle noktaladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.