Çankaya'da 5. Çocuk Şenliği gerçekleşti

Sosyal Gelişim ve Dayanışma Derneği (SGDD), UNICEF ve Çankaya Belediyesinin işbirliğiyle düzenlenen 5. Çocuk Şenliği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı. Ankara'nın gözde mekanlarından Ahlatlıbel Atatürk Parkı, binlerce çocuğun neşe dolu sesleriyle yankılandı.

Çankaya'da 5. Çocuk Şenliği gerçekleşti
Yayınlanma:

Çankaya Belediyesi, Sosyal Gelişim ve Dayanışma Derneği (SGDD) ve UNICEF tarafından düzenlenen çocuk şenliğine başkentin farklı semtlerinde bulunan Altındağ, Keçiören ve Mamak'taki 13 okuldan, aralarında farklı uyruklu çocukların da yer aldığı yaklaşık 3 bin 500 öğrenci katıldı. Renkli etkinlikler ve heyecan verici oyunlarla dolu bir gün geçiren çocuklar, şişme oyun alanlarında bir araya geldi.

HEM EĞLENCELİ HEM DE ÖĞRETİCİ BİR DENEYİM

Çocuklar, farklı fiziksel aktivitelerle dolu oyun alanlarında birbirleriyle yarışarak ve eğlenerek vakit geçirdi. Özellikle farklı kültürlerden gelen çocukların bir araya gelmesi, hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim yaşamalarını sağladı.

senlik.jpg

Etkinliğin organizasyonunda emeği geçen SGDD, UNICEF ve Çankaya Belediyesi yetkilileri, çocukların mutluluğunu ve güvenliğini sağlamak için titizlikle çalıştı. Aynı zamanda, etkinlik kapsamında çocuklara sağlanan eğlence ve öğrenme fırsatlarıyla, toplumsal dayanışmanın ve çocuk haklarının önemine vurgu yapıldı.

5. Çocuk Şenliği, farklı kültürlerden gelen çocukları bir araya getirerek dostluk ve dayanışma ruhunu pekiştirdiği gibi, Ankara'nın çocuklarına unutulmaz bir 23 Nisan deneyimi yaşattı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.