Çankaya'da ömrü dolan merdivenler yenilendi!

Çankaya Belediyesi, 123 mahalledeki vatandaşların istek ve taleplerini karşılamak için koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yeni yatırımların yanı sıra halkın ortak kullanım alanlarında bakım, onarım ve yenileme faaliyetlerine de öncelik veren belediye, özellikle kullanım ömrü dolan merdivenlerde yenileme çalışmalarını hızlandırdı.

Çankaya'da ömrü dolan merdivenler yenilendi!
Yayınlanma:

İlçenin fiziksel koşulları göz önünde bulundurularak özellikle eğimli ve yüksek bölgelerde yaşayanların güvenliğini ve konforunu artırmayı hedefleyen Çankaya Belediyesi, merdivenli yollarda bakım ve onarım çalışmalarını yoğunlaştırdı.

BETON MERDİVENLERLE GÜVENLİ ULAŞIM SAĞLANIYOR

Çankaya Belediyesi, aynı anda birden fazla mahallede çalışmalarını sürdürerek vatandaşların hizmetine beton basamaklı ve korkuluklu merdivenli yolları sunuyor. Bu kapsamda, ilçedeki yüksek eğime sahip Mürsel Uluç Mahallesi 984. Sokak'ta bulunan merdivenleri andezit taşlardan betona dönüştürerek yeniledi.

cankayabel.jpg

Vatandaşların güvenli ve estetik bir şekilde ulaşımını sağlayan Çankaya Belediyesi, merdivenli yol çalışmalarında kullanılan malzemeleri kendi tesislerinde üretiyor. Beton ve Beton Elemanları Üretim Tesisinde üretilen malzemeler, eğimli bölgelerde kullanılarak vatandaşlara uzun ömürlü ve güvenli ulaşım imkanı sunuluyor. Merdiven basamakları andezit taşlar ve beton ile kaplanırken, korkuluklar paslanmaz kromajla kaplanarak dayanıklılık sağlanıyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.