Çankaya'da tüm sokaklar temizlendi

Çankaya Belediyesi, kent sağlığını sürdürülebilir hale getirmek amacıyla konteyner temizleme ve ilaçlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye ekipleri, daha temiz ve yaşanabilir bir Çankaya için ilçe genelinde yoğun bir çaba harcıyor.

Çankaya'da tüm sokaklar temizlendi
Yayınlanma:

Çankaya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çankaya'yı temizlemek ve hijyenik bir ortam sağlamak adına çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Havaların ısınmasıyla birlikte, böcek, haşere ve kötü kokuların önlenmesi amacıyla semtlerde bulunan çöp konteynerlerini temizleyip ilaçlama işlemlerini gerçekleştiriyor.

HER SOKAK TEMİZLENDİ

İlçe genelinde 123 mahallede, bin 16 personel ile 7 gün 24 saat hizmet veren Çankaya Belediyesi, evsel atıklar için çeşitli bölgelere çeşitli ölçülerde konteynerler yerleştirdi. Toplamda 14 bin 15 adet konteyner, Çankaya'nın cadde ve sokaklarında kullanıma sunuldu. Ayrıca, kent merkezindeki cadde ve bulvarlarda vatandaşların basit çöplerini atabilmelerini sağlamak amacıyla 5 bin 650 adet kompozit kapaklı askılı çöp poşeti bulunduruluyor.

cankayabel.jpg

Konteyner temizlik ve ilaçlama faaliyetlerinin yanı sıra cadde ve sokaklarda atıkların kaldırılması, süpürülmesi ve yıkanması gibi çalışmaları da sürdüren Çankaya Belediyesi, konteynerleri temiz tutarak kentin genel hijyenini sağlamaya özen gösteriyor. Boş alan temizliği de dahil olmak üzere her köşeyi titizlikle temizleyen belediye ekipleri, Çankaya'nın daha sağlıklı bir yaşam ortamına kavuşması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.