CHP Altındağ Belediye Başkan Adayı Ramazan Değerli'den anadolugazete.com.tr'ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara Altındağ Belediye Başkan Adayı Ramazan Değerli, anadolugazete.com.tr'yi ziyaret ederek, yerel seçimler için sürdürdüğü saha çalışmaları hakkında bilgi verdi.

CHP Altındağ Belediye Başkan Adayı Ramazan Değerli'den anadolugazete.com.tr'ye ziyaret
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anfa Güvenlik Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Belpa A.Ş. Genel Müdürlüğü görevlerinde bulunan CHP Altındağ Belediye Başkan Adayı Ramazan Değerli, Büyük Anadolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin'i ziyaret etti. Ziyarette, yazarımız ve CHP 28'nci dönem Ankara Milletvekili Adayı Erol Tosun da hazır bulundu.

Ramazan Değerli, Büyük Anadolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin ve Erol Tosun ile 31 Mart Yerel Seçimleri hakkında karşılıklı istişarelerde bulundu. Ali Çetin, Altındağ'da saha çalışmalarına devam eden Ramazan Değerli'ye seçim sürecinde başarılar diledi.

secim-001.jpg

ALTINDAĞ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNİN AÇILIŞI YAPILACAK

11 Şubat Pazar günü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Altındağ Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yapacak olan Ramazan Değerli'nin saha çalışmaları da hızlandı.

Altındağ'da sık sık esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiğini anlatan Ramazan Değerli, ilçedeki eksikliklerin giderilmesi adına vatandaşların taleplerini dinlediğini ve Altındağ için önemli projeler oluşturduklarını ifade etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.