Çukurambar’da bitki evi, kafe ve keyif bir arada

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çukurambar'da açtığı bitki evinde Başkentlilere zengin çeşitlilik ve uygun fiyatlı hizmet sunuyor.

Çukurambar’da bitki evi, kafe ve keyif bir arada
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent'in dört bir yanında özgün projelerle dikkat çekiyor. Bunlardan biri olan Bitki Evi, Çukurambar'da herkesin uğrak noktası oluyor.

Ziraat Teknikeri ve Çukurambar Bitki Evi'nin sorumlusu Emine Çiftçioğlu, anadolugazete.com.tr'ye verdiği röportajda bitki evinde iç mekan, meyve fidanı, buket ve saksılı bitki olmak üzere geniş bir ürün yelpazesinin bulunduğunu söyledi.

Çiftçioğlu, "Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA Altınpark bünyesinde üretilen özel projelerimizden bitki evimizde kendi üretimimiz olan seramik saksılarımız da mevcut. Saksı ve iç mekan bitkilerimizi birleştirerek çok güzel kombinler oluşturuyoruz ve bunu da halkımıza sunuyoruz." dedi.

b-evi.jpg

bitkieviyeni.jpg

MEKÂNA GÖRE YERİNDE ANALİZ

Çukurambar Bitki Evi, ofisler, kapalı alanlar, kafeterya ve yemek yerlerine de hizmet veriyor. Çiftçioğlu, "Mekana uygun bitki ve saksıları yerinde analiz ediyoruz. Bitkiler seçildikten sonra ortama, mimarisine, rengine göre uygun saksıları da seçiyoruz ve iç mekanı renklendiriyoruz." diye konuştu.

Çukurambar Bitki Evi, iç mekan bitkilerinin yanı sıra meyve fidanı da satıyor. Çiftçioğlu, "İç Anadolu bölgesine uygun her çeşit meyve fidanı da elimizde mevcut. Bunun için çok uzağa gitmenize gerek yok. Biz halkımız için derledik, topladık ve Ankara'nın göbeğine getirdik. Başkentliler buradan kolaylıkla temin edebilirler.” diye konuştu.

bitkieviy.jpg

ALÂ KAFE’DE HER ŞEY UYGUN FİYATA SATILIYOR

Bitki evinin içerisinde bulunan Alâ Kafe, Başkentlilere lezzetli yemekler ve içecekler de sunuyor. Emine Çiftçioğlu, "Kafemizde öğle yemeği, tatlı, kahve çeşitleri, soğuk-sıcak içecekler, kahvaltı her türlü yiyecek ve içecek mevcut. Her bütçeye hitap ediyor." ifadelerini kullandı.

Çiftçioğlu, “Mansur Yavaş'ın bize sağladığı olanaklar sayesinde fiyatlarımızı piyasaya göre çok uygun tutuyoruz. Bu sayede her kesimin gelebileceği, kalite ve görsel zenginlik içerisinde kahvesini yudumlayarak keyif yapabileceği hoş bir yer burası. Ortamımız oldukça şık ve güzel. Özellikle öğrencilerimiz ve emeklilerimiz burayı çok seviyor” şeklinde konuştu.

bitkieviyeni2.jpg

KAFALAR KARIŞMASIN

Akdeniz Üniversitesi Seracılık Bölümü mezunu Emine Çiftçioğlu, Çukurambar Bitki Evi'nin Ankara Büyükşehir Belediyesine ait olduğunu belirterek, "Böyle güzel bir işletmenin belediyemize ait olduğundan haberdar olmayanlar da var. Kafalar karışmasın. Sizin aracılığınızla duymayanlara da duyuralım. Tüm halkımız burada hem uygun fiyata, hem de hoş bir atmosfer içerisinde keyifli zamanlar geçirebilirler." diye konuştu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.