Demokrat Parti’den Beypazarı’na çıkarma

Demokrat Parti Ankara İl Başkanlığı halkla iç içe olmaya devam ediyor. İl Başkanı Selami Genel’in öncülüğünde sokağın nabzını tutan parti üyelerine bu haftada Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt katıldı.

Demokrat Parti’den Beypazarı’na çıkarma
Yayınlanma:
Güncelleme:

Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, partisinin Ankara İl Başkanı Selami Genel ile birlikte Beypazarı ilçesini ziyaret etti.DP Beypazarı İlçe başkanı Enver Atak'ın karşıladığı Enginyurt ve Genel, pazar esnafını ziyaret etti, kahve ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti. Enginyurt, daha sonra Beypazarı Ziraat Odası ve Bostancılar Odası başkanlıklarını ziyaret ederek bilgi aldı.

Gerçekleşen Beypazarı ziyaretinde konuşan Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Selami Genel “Parti yönetim kurulu üyelerimizle birlikte teyakkuz halindeyiz. Ankara’nın tüm ilçelerine ziyaretler gerçekleştirerek, vatandaşın sorunlarını dinleyip çözüm önerileri için notlar alıyoruz. Ankara İl Başkanlığımız olarak halkımızın bizden ne istediğini gayet iyi biliyoruz. Bu hafta gerçekleştirdiğimiz Beypazarı ziyaretimizde Ordu Milletvekilimiz Cemal Enginyurt’la  beraber bilgiler aldık, istişareler ettik. Vatandaşımızın bize yaklaşımı oldukça sıcak. Bizde vatandaşımızın sıkıntılarını bitirecek çözümler üretiyoruz. Üretmeye de devam edeceğiz" dedi.

demokrat-parti-22.jpg

Kaynak:Bülten

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.