Depremzede çocuklar Altındağ’da eğlencenin tadını çıkardı

Deprem bölgesinden gelen ve Altındağ'da misafir olan depremzede çocukların yüzü güldü.

Depremzede çocuklar Altındağ’da eğlencenin tadını çıkardı
Yayınlanma:

Altındağ Belediyesi'ne bağlı Mete Gazoz Okçuluk Merkezi ve Buz Pateni Sarayı'na gelen depremzede çocuklar, keyif dolu anlar yaşadı.

Depremzede çocukların moralini yükseltmek ve streslerini azaltmak amacıyla, Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte çocuklar keyifli anlar yaşadı. Deprem bölgesinde yaşayan çocuklar, oyunlar oynayarak ve eğlenerek streslerini atma fırsatı buldular.
Deprem bölgesinden Ankara'ya gelen ve Altındağ'da misafir olan çocuklar, Altındağ Belediyesinin katkılarıyla, neşe dolu bir gün yaşadı. Mete Gazoz Okçuluk Merkezi'ne gelerek ok atma deneyimi yaşayan çocuklar, Ali Ersoy Mahallesi'nde bulunan Buz Pateni Pisti'nde ise buz sporları ile tanıştı. Çocuklar, yaşadıkları tüm korku ve stresi geride bırakarak, keyif dolu anlar yaşadı.

altindag.jpg

Depremin en çok çocuklar üzerinde olumsuz etkiler bıraktığını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, "Yaşadıkları şehri, alışkın oldukları düzeni ve büyüdükleri evlerini geride bırakarak, burada yeni bir hayata adapte olmaya çalışan çocuklarımıza elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışıyoruz. Depremin onların üzerinde bıraktığı olumsuz etkileri ne kadar yok edebilirsek, onların yüzlerini ne kadar güldürebilirsek, o kadar mutlu oluyoruz. Yavrularımız mutlu olmayı hak ediyor" ifadelerini kullandı.

depremzde-cocuklar.jpg

Depremzede çocukların okçuluk ve buz sporlarıyla tanıştığını söyleyen Başkan Balcı, "Tüm depremzede vatandaşlarımıza olduğu gibi, çocuklarımıza da destek olmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

altindag-belediyesi.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.