Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Filistin kan ağlıyor

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Tüyü bitmemiş bebekler, masum çocuklar, savunmasız kadınlar, yaşlılar hunharca katlediliyor. Filistin kan ağlıyor." dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Filistin kan ağlıyor
Yayınlanma:

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Hacı Bayram Veli Cami'nde düzenlenen "Gazze için duaya duruyoruz" programına katıldı.

Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ülke genelinde organize edilen "Gazze için duaya duruyoruz" etkinliği çerçevesinde, Hacı Bayram Veli Cami'nde gerçekleşen dua programına iştirak etti. Yatsı namazı öncesinde Filistinliler için Kur'an-ı Kerim okuyan Erbaş, daha sonra Gazze'de hayatını kaybedenler ve yaralananlar için dua etti.

Erbaş, Gazze'de benzeri görülmemiş katliamların gerçekleştiğini ve Filistin topraklarının yetimlerin vatanı haline geldiğini dile getirdi.

"FİLİSTİN KAN AĞLIYOR"

Filistinli kardeşlerinin Gazze'de zalimlere karşı mücadele ettiğine ifade eden Erbaş, şunları kaydetti:

"Filistinli kardeşlerimizi muzaffer eyle, onlara zafer nasip eyle ya Rabbi. Tüyü bitmemiş bebekler, masum çocuklar, savunmasız kadınlar, yaşlılar hunharca katlediliyor. Filistin kan ağlıyor. Peygamberler mirası Kudüs'e, Gazze'nin masum ve savunmasız mazlumlarına imdad eyle Allah'ım. Hz. İbrahim'den Hz. Süleyman'a kadar birçok peygamberin tevhit, hukuk, adalet ve ahlak mücadelesini verdiği o kutlu şehirde yaşanan acıları bir an önce durdur ya Rabbi."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.